Alternatieve geneeskundige vruchten exporteren

Alternatieve geneeskundige vruchten exporteren | Geld inzamelen
 
 
Alternatieve geneeskundige planten exporteren

We willen 3-12 hectare grond aanschaffen in Suriname en daarop groente en fruitsoorten planten om te exporteren naar Nederland, Belgie, Curacao en Frans Guyana.

Van cocosolie worden vele producten vervaardigd, daarom willen we de kokospalm zelf planten. Daarnaast zijn er heel veel andere groente en fruitsoorten die als succesvol worden ervaren als alternatieve geneeswijze voor mensen met kanker en andere ziektes, bijvoorbeeld zuurzakbladeren, noni plant, gember etc. Deze producten willen we zelf planten en exporteren, zodat men dit als alternatieve geneeskunde kan gebruiken in het buitenland.

De grond die we willen aanschaffen is 12 hectare, we kunnen indien we ons streefbedrag niet hebben albast beginnen 3 hectare te bewerken/beplanten. Het stuk grond is zeer vruchtbaar en is nu gedeeltelijk bebost. 200 meter breed en 600 meter lang is de grootte van de grond. Een graafmachine gaat het moeten ontbossen en daarbij proberen de bestaande cocosbomen en zuurzakbomen + noni bomen te behouden. Zodra de grond bewerkt is zal er grootschalig worden geplant en verwachten we binnen een paar maanden al bladeren en vruchten te exporteren. Dit lijkt snel, mar dit komt omdat er al heel wat bomen op het stuk grond staan en er tevens in dat gebied heel wat mensen deze vrucht kunnen leveren omdat het net zo snel als onkruid groeit.

Tevens wordt er werkgelegenheid gecreeërd in een 3e wereldland, die het momenteel economisch zwaar heeft.

Help mensen die uitbehandeld zijn voor kanker. Vele hebben deze nare ziekte overleefd door het gebruiken van deze planten/fruitsoorten en bladeren.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 40,00
Doel: € 50.000,00
0%

Deze actie is gesloten.