Als de ziekte ALS in beeld komt | Geld inzamelen
 
 

Als de ziekte ALS in beeld komt

Als de ziekte ALS in beeld komt..

 Onze buurman altijd zeer sportief trainer van voetbal teams, hard werkend  met twee jonge kinderen last krijgt van zijn benen. Naar de dokter.. naar het ziekenhuis... rollater.. kan trap nog maar 1 x daags omhoog ALS.

Een lieve buurman altijd vriendelijk, behulpzaam, zorgzaam voor als er iets is, dit nieuws te horen kreeg kwamen de tranen en de zorgen. Hoe snel, waarom, de kinderen, zijn vrouw, het huis...

Deze lieve man en zijn gezin,zou ik graag willen helpen het wat makkelijker te maken. Door te beginnen met deze crowdfunding om zijn voortuin en dagelijksleven rolstoel/ rollater toepasselijk te maken. Willen jullie mij daar bij helpen. Het is een begin van iets draagsbaar maken een kleine betekenis en hoop dat ik een klein lichtpuntje kan bieden.

Ik heb deze actie 3 weken geleden geschreven, actief maken vond ik wat lastig. Ben ik wel de juiste persoon omdit te doen. Na overleg met een dierbare weet ik dat ik de persoon ben. En weet 100% zeker dat dit hun leven nu zou verlichten. Een klein gebaar  met een grote betekenis. 🍀

 

Amanda Barendregt
01-10-2018

Lieve mensen,

De doneeractie is geeindigd.
Allemaal super bedankt voor delen en doneren. We hebben met zijn allen een mooi bedrag opgehaald.
Geld in ondertussen overgemaakt naar Richard en Ria. Ze waarderen het heel erg dat iederen zo mee leeft en deel heeft genomen.
Zelf ben ik ook dankbaar dat zo een klein gebaar als een actie op starten zo een grote betekenis kan geven bij de medemens.

Nogmaals iedereen bedankt en wens jullie allen veel liefde toe 🌸.


Amanda Barendregt
05-09-2018

Update; September... afgelopen tijd zijn er een aantal mensen geweest om te kijken of er een woonunit  in de tuin past. De standaard units passen niet .. gaan nu kijken of ze er 1 kunnen maken op andere maten. 

Laatst even een kopje koffie gedronken, Richard kwam net thuis vanuit Loenen. Was daar even naar de voetbal geweest met de scootmobiel. Kon wel zien dat het een zwaar ritje was geweest. Zo n scootmobiel kan ongeveer 40 km met de accu doen.. wist ik niet maar wel erg fijn. Dan ben je toch nog beetje onafhankelijk, je eigen vrijheid en bewegingsmogelijk heden tot bepaalde hoogte.

Soms sta je bij zo veel dingen niet stil alles is gewoon zo als het is.. maar we houden vol en gaan der voor 🍀💪.

Ik wil graag bij deze iedereen nogmaals super bedanken voor het doneren en delen want kleine gebaren kunnen een grote betekenis hebben.


Amanda Barendregt
19-08-2018

We zitten nu in augustus actie loopt nog door tot eind september.

Blijfen delen lieve mensen :)

 

 


Amanda Barendregt
12-07-2018

Wat gaaf is dit de €1000,- voorbij! Heb er echt geen woorden voor, alleen dankbaarheid voor de mensen die mee delen en doneren. Dit is echt een gebaar maken🍀❤️. 

 


Amanda Barendregt
09-07-2018

Wow geweldig!Wat super dit.

Er staat hier kun je een update geven:

Update over de actie, super trots omdat Richard me belde en het gebaar waardeerd. En dankbaar voor de mensen die hieraan mee helpen.

Over Richard

Eerlijk hij is afgelopen weekend gevallen 2 x toe. Gelukkig was er hulp. Maar wel schrikken, met zijn allen proberen we er voor hem te zijn.

 

 


 

Laat een reactie achter

29 donaties
€ 1.365,00
Doel: € 1.000,00
136%

Deze actie is gesloten.