Geld inzamelen | Als de ziekte ALS in beeld komt
 
 

Als de ziekte ALS in beeld komt

Als de ziekte ALS in beeld komt..

 Onze buurman altijd zeer sportief trainer van voetbal teams, hard werkend  met twee jonge kinderen last krijgt van zijn benen. Naar de dokter.. naar het ziekenhuis... rollater.. kan trap nog maar 1 x daags omhoog ALS.

Een lieve buurman altijd vriendelijk, behulpzaam, zorgzaam voor als er iets is, dit nieuws te horen kreeg kwamen de tranen en de zorgen. Hoe snel, waarom, de kinderen, zijn vrouw, het huis...

Deze lieve man en zijn gezin,zou ik graag willen helpen het wat makkelijker te maken. Door te beginnen met deze crowdfunding om zijn voortuin en dagelijksleven rolstoel/ rollater toepasselijk te maken. Willen jullie mij daar bij helpen. Het is een begin van iets draagsbaar maken een kleine betekenis en hoop dat ik een klein lichtpuntje kan bieden.

Ik heb deze actie 3 weken geleden geschreven, actief maken vond ik wat lastig. Ben ik wel de juiste persoon omdit te doen. Na overleg met een dierbare weet ik dat ik de persoon ben. En weet 100% zeker dat dit hun leven nu zou verlichten. Een klein gebaar  met een grote betekenis. 🍀

 

Amanda Barendregt
19-08-2018

We zitten nu in augustus actie loopt nog door tot eind september.

Blijfe delen lieve mensen :)

 

 


Amanda Barendregt
12-07-2018

Wat gaaf is dit de €1000,- voorbij! Heb er echt geen woorden voor, alleen dankbaarheid voor de mensen die mee delen en doneren. Dit is echt een gebaar maken🍀❤️. 

 


Amanda Barendregt
09-07-2018

Wow geweldig!Wat super dit.

Er staat hier kun je een update geven:

Update over de actie, super trots omdat Richard me belde en het gebaar waardeerd. En dankbaar voor de mensen die hieraan mee helpen.

Over Richard

Eerlijk hij is afgelopen weekend gevallen 2 x toe. Gelukkig was er hulp. Maar wel schrikken, met zijn allen proberen we er voor hem te zijn.

 

 


 

Laat een reactie achter

27 donaties
€ 1.290,00
Doel: € 1.000,00
129% / 41 dagen te gaan