Alpe d'huzes

Alpe d'huzes | Geld inzamelen
 
 
Inzamelingsactie voor de Alpe d'HuZes 2019

Hallo allemaal,

Ik ben Danique van Dijk, vierdejaars student Verpleegkunde aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Samen met ongeveer 40 andere studenten ga ik van 1 juni t/m 8 juni 2019 vrijwilligerswerk doen bij de Alpe d'HuZes in Frankrijk.

Alpe d'HuZes is een jaarlijkse actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld inzamelen om een bijdrage te kunnen leveren aan de strijd tegen kanker. Op één dag beklimmen zij tot maximaal zes keer de Alpe d'Huez onder het motto 'opgeven is geen optie'. Dit kan zowel lopend, fietsend als hardlopend. Met alle opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen. Dit om ervoor te zorgen dat hopelijk in de toekomst niemand meer overlijdt aan kanker.

Samen met Team Vugel ga ik op 6 Juni de berg op. Ons team bestaat uit lopers en fietsers, elk met verschillende redenen tot deelname. Vorig jaar heb ik deelgenomen aan de alpe d'HuZus, dit is de dag voorafgaand aan de koersdag waarbij vrijwilligers maximaal 1 keer de berg op mogen fietsen, hardlopen of wandelen. Omdat dit doel behaald is streef ik komende editie ernaar om op de koersdag de berg tweemaal lopend te beklimmen. Op de site www.opgevenisgeenoptie.nl kun je zien uit wie ons team bestaat en vind je aanvullende informatie over het evenement. 

De gehele organisatie van dit evenement bestaat uit vrijwilligers. Daarom ga ik in deze week samen met medestudenten en leraren ook vrijwillig helpen. We gaan kaarsen verkopen bij de stilteruimte, helpen bij de kinderopvang, in het café en de catering. We helpen mee in de Alpe d'HuZes winkel, verspreiden folders en plaatsen hekken voorafgaand aan de koersdag. En nog veel en veel meer!

De reis- en verblijfkosten om vrijwilligerswerk te kunnen doen zijn voor eigen rekening en bedragen ongeveer € 500,-. Vanuit het evenement zelf wordt een streefbedrag van €2500 vastgesteld. Donaties boven deze €500 zullen dan ook rechtstreeks naar de Alpe d'huZes gaan via mijn persoonlijke pagina op de site; https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/DaniqueDijk2609/alpe-dhuzes-captain. Om dit doel te realiseren ga ik acties verrichten om geld bij elkaar te krijgen maar ook ben ik op zoek naar sponsoren. Vind jij dit een mooi doel en wil je een bijdrage leveren? Dat kan via een donatie op deze site. Elke euro telt!

Alvast heel erg bedankt.

Heel veel liefs,

DaniqueEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
22 donaties
€ 295,00
Doel: € 500,00
59%

Deze actie is gesloten.