Alpe D'huZes

Alpe D'huZes | Geld inzamelen
 
 
Inzamelingsactie Alpe D'huZes 2018

Hoi allemaal!

Ik ben Marit van Kemenade, derdejaars student aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Hier volg ik de opleiding tot verpleegkundige. We gaan met een groep van ongeveer 40 studenten vrijwilligerswerk doen bij de Alpe D'huZes van 2 t/m 9 juni.

Wat is Alpe D'huZes?
Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Wat doen we daar allemaal?
We verkopen kaarsen bij de stilte-ruimte, helpen bij de kinderopvang, in het café en in de catering. We helpen mee in de Alpe D’HuZes winkel,verspreiden flyers, plaatsen hekken voorafgaand aan de koersdag en doen nog veel meer! 

Ik ga mee als vrijwilliger en daarbij komt kijken dat de reis- en verblijfskosten voor eigen rekening zijn. Ook wil ik graag zelf een keer de berg op, op 6 juni. Dit kost in totaal zo'n 500 euro. Voor dit bedrag zoek ik sponsoren. Wil jij mij, en daarbij het goede doel Alpe D'huZes steunen? Dat kan door een donatie te doen. Groot of klein maakt niet uit, elke euro is welkom!

Veel liefs,
Marit van Kemenade

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
12 donaties
€ 540,00
Doel: € 500,00
108%

Deze actie is gesloten.