Alpe d'Huzes

Alpe d'Huzes | Geld inzamelen
 
 
Geld inzamelen voor de Alpe d'HuZes 2018

Hallo allemaal,

Ik ben een derdejaars student Verpleegkunde aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Samen met 40 andere studenten ga ik van 2 juni t/m 9 juni vrijwilligerswerk doen bij de Alpe d'HuZes.

Alpe d'HuZes is een jaarlijkse actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld inzamelen om een bijdrage te kunnen leveren aan de strijd tegen kanker. Op één dag beklimmen zij tot maximaal zes keer de Alpe d'Huez. Met alle opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen. Dit om ervoor te zorgen dat hopelijk in de toekomst niemand meer overlijdt aan kanker.

Samen met mijn medestudenten en leraren gaan we vrijwillig helpen bij dit geweldige evenement. We gaan kaarsen verkopen bij de stilte-ruimte, helpen bij de kinderopvang, in het café en de catering. We helpen mee in de Alpe d'HuZes winkel, verspreiden folders en plaatsen hekken voorafgaand aan de koersdag. En nog veel en veel meer!

De reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. De kosten voor de reis, overnachtingen en het zelf meelopen op 6 juni, bedragen ongeveer € 500,-. Een heel bedrag voor een student zoals ik. Daarom ben ik op zoek naar sponsoren. Vind jij dit ook een goed doel en wil je een bijdrage leveren? Steun me dan door het geven van een donatie via deze site. Iedere donatie is welkom. Elke euro telt!

Liefs,

SabienEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
25 donaties
€ 442,00
Doel: € 500,00
88%

Deze actie is gesloten.