Alpe d'HuZes

Alpe d'HuZes | Geld inzamelen
 
 
Geldinzamelactie ten behoeve van het wetenschappelijk onderzoek naar kanker

Goededag,

Wij zijn Jesse  & Corrie, beiden 22 jaar oud en komen uit Bergen op Zoom.  Samen gaan wij dit jaar op 1 juni 2017 de Alpe d`Huzes trotseren in de strijd tegen kanker.

Drie jaar geleden zijn we helaas voor het eerst in aanraking gekomen met de akelige ziekte kanker. Bij een zeer goede vriend werd ongeveer drie jaar geleden teelbalkanker geconstateerd. Na vele behandelingen en revalidatie heeft hij helaas de strijd in juni 2016 verloren, dit op een veel te jonge leeftijd van 25 jaar. Tevens heeft Jesse’s moeder tevergeefs een lange tijd tegen deze vreselijke ziekte gevochten. Een jaar geleden werd bij haar alvleesklierkanker geconstateerd en na een heftige operatie en chemokuren zag het er even rooskleurig uit. Echter is de ziekte keihard teruggekomen en was zij niet meer te behandelen. In januari 2017 hebben wij helaas afscheid van haar moeten nemen.

 

Ons doel is om samen 10.000 euro op te halen, wat een flink bedrag is. Daarom zijn we op zoek naar sponsoren die ons willen steunen om dit doel te behalen.

Met uw donatie kunt u een steentje bijdragen om deze ziekte te kunnen verslaan, alvast bedankt!

Op onze persoonlijke websites kunt u ons volgen: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/corrievanleerzem
https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/jessecrusio

Wij hopen dat we op uw steun kunnen rekenen!

 

Corrie van Leerzem
Jesse Crusio



Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.








1 donatie
€ 10,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.