Alpe D'huzes Lina Keijsers Lisa Beulen

Alpe D'huzes Lina Keijsers Lisa Beulen | Geld inzamelen
 
 
Lina Keijsers Lisa Beulen als vrijwilligers bij de Alpe D'huzes!

Hallo lieve iedereen, 

Fijn dat je interesse hebt in het lezen van onze pagina!

Wij zullen onszelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Lisa Beulen en ik ben 20 jaar oud. Ik woon in Ittervoort en ben vorig jaar afgestudeerd als MBO verpleegkundige. Afgelopen jaar ben ik begonnen aan de opleiding HBO-V verkort traject in Eindhoven te Fontys. 

Mijn naam is Lina Keijsers, ben 20 jaar oud en woon in Hegelsom. Ook ik ben afgestudeerd als MBO verpleegkundige en zit nu samen met Lisa op de HBO-V in Eindhoven. 

Wij hebben de mogelijkheid gekregen om vanuit school te vrijwilligen bij de Alpe D'huzes, bij onder andere de medische dienst. Jaarlijks worden deze fiets-, wandel- en hardlooptochten georganiseerd om meer geld voor kankeronderzoeken op te halen. Ook wij hebben van dichtbij meegemaakt hoe verschikkelijk deze ziekte kan zijn. Hier willen we natuurlijk niet met lege handen aankomen. Los van onze diensten zouden we ook graag geld willen doneren aan dit goede doel.  Hier hebben we jullie hulp bij nodig! Hopelijk worden hierdoor vele kankerpatiënten geholpen!

Alvast bedankt namens ons en natuurlijk de (ex)kankerpatiënten. 

 

Meer weten over Fontys en de Alpe D'huzes? Ga naar https://fontys.nl/Over-Fontys/Fontys-Hogeschool-Mens-en-Gezondheid/Alpe-DHuZes.htmEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 750,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.