Alles kwijt door stalking, bedreiging, vernieling | Geld inzamelen
 
 

Alles kwijt door stalking, bedreiging, vernieling

Leven verwoest en alles kwijt door stalking, bedreiging en vernieling

Ik had geen beroep op u gedaan als de bijna 2 jaar durende terreur van een stalker door de politie snel en adequaat gestopt zou zijn. Inmiddels heb ik 10 aangiftes van stalking, bedreiging en vernieling gedaan en de hoofddader loopt nog steeds vrolijk en vrij rond terwijl mijn leven helemaal verwoest is. Ik ben aan het eind van mijn latijn en alles wat ik in 30 jaar met hard werken heb opgebouwd is weg, sterker nog, ik heb nu oplopende schulden met als mijlpaal dat binnenkort de sleutel van mijn woning ingeleverd mag worden op dringend verzoek van de bank.

Hoe is het zo gekomen?
Ik woon sinds het jaar 2000 in een appartement in Almere Muziekwijk. Als eigenaar ben ik aangesloten bij de Vereniging van Eigenaars met 160 leden. De VvE heeft een bestuur en met veel enthousiasme heb ik tussen 2014 en 2017 veel van mijn vrije tijd en kennis aan de VvE besteed als bestuurslid. Dit alles naast mijn onderneming (zzp). In ieder geval is mijn functie als bestuurslid (vrijwilliger) van de VvE bij (minimaal) één persoon zo slecht gevallen dat deze mij sinds november 2015 bedreigt, stalkt en op 31 maart 2017 de auto voor vele duizenden euro’s heeft vernield.

Het begon in november 2015 met een briefje dat ik “snel uit moest stappen als ik normaal verder wilde leven met mijn familie”, vervolgens een poederbrief omdat ik “niet wilde luisteren, dan wordt het dus voelen”, daarna een dode muis met de dreigende tekst dat ik “de volgende zou zijn”, nachtelijke telefoontjes, doodsbedreigingen via sms waarbij gedreigd werd dat “pistool klaar lag met kogels” of men zou mij "in stukken hakken", tweemaal een condoleancekaart ontvangen, op een warme zomerse dag in juni 2017 een enveloppe met als inhoud een stinkende dode muis met dreigende brief, 4 lek gestoken autobanden en een aan beide zijden van voor naar achter bekraste auto. Het leven werd steeds meer een hel voor mij door de dagelijkse angst. Door alle stress een stevige burn out gekregen en door psychische gesteldheid geen werk kunnen vinden en dus al lange tijd geen inkomsten. Hierdoor steeds verder in neergaande spiraal geraakt. Alle opgebouwde reserves en buffers zijn nu echt op. Tevens heb ik als zelfstandig ondernemer niet zomaar hulp van de instanties. Kortom, ik ben blut. Dit alles is veroorzaakt door iemand die er een heel groot belang bij heeft om mij het leven zuur te maken door te stalken, te bedreigen en de auto te vernielen. Uit het bestuur ben ik inmiddels sinds 10 mei 2017, maar de laatste actie van de dader is van 8 augustus 2017, een condoleancekaart met een verwijzing naar de hel. What's next?

Hoe nu verder?
De politie cq recherche zegt steeds dat ze er druk mee bezig zijn maar mij bekruipt steeds meer het gevoel dat ik aan het lijntje gehouden word en dat het lang kan gaan duren. In mijn achterhoofd zit steeds de vraag of de dader überhaupt wel door hen gevonden wordt. Ik weet voor 99,9 % zeker wie er achter zit maar het harde officiële bewijs ontbreekt nog ondanks alle door mij aangereikte handvatten. Natuurlijk, ik ben een realist en vind ook dat dit deels te wijten is aan het geldende rechtssysteem in Nederland, het gebrek aan voldoende politiemensen en het in mijn ogen niet juist opvolgen van mijn aangiftes en meldingen. Ik wil het snel opgelost hebben want elk moment kan er onverwacht weer iets gebeuren en van deze angst en onzekerheid heb ik heel erg veel last. Ik probeer mijn leven weer op de rit te krijgen en probeer op alle manieren het hoofd boven water te houden. Mijn trots zal men mij in ieder geval nooit en te nimmer afnemen.

Hulpvraag.
Ik wil dat de dader snel ontmaskerd wordt. Om dit doel te bereiken wil ik een gerenommeerd en professioneel recherchebureau inschakelen. Maar hiervoor is geld nodig en dat heb ik niet meer…

Voor mij is dit een hele grote stap en heel erg moeilijk om de hulp van anderen te vragen. Wie kan mij helpen om de dader op te laten sporen? Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.