Alles Biologisch

Alles Biologisch | Geld inzamelen
 
 
Alles biologisch zonder pesticide en dierenleed

Als allereerste willen wij ons voorstellen.

Wij zijn een vriendengroep, bestaande uit Nederlanders, Belgen en Duitsers.

De groep groeit elke dag

Met verschillende opleidingen, leeftijden, achtergronden, mannen, vrouwen, geloof en werkervaring,  vooral alleenstaanden, met en zonder kids, maar getrouwde stelletjes zijn ook van harte welkom. Over een ding zijn we het allemaal eens, we willen allemaal een beter, gezonder en gelukkiger leven met elkaar opbouwen. De stap om te emigreren is makkelijker als je het met meerdere doet, en niet overal alleen voor staat.

Wij willen allemaal emigreren naar Hongarije, en een woongemeenschap oprichten, met ieder zijn eigen tiny house, ook zal er de gelegenheid geboden worden, om met meerdere mensen samen te wonen in een huis. er zal tevens een minicamping komen, met wc en douche units, voor eventueel familie, of geinterreseerden die graag een kijkje willen komen nemen, of mensen met klein inkomen de mogelijkheid te bieden, door te helpen met verzorging van vee, of op het land, een vakantie in het buitenland te kunnen veroorloven.

Ons motto is, niet alleen maar samen, 

Wij willen of de gridd gaan leven, zelf groente en fruit telen, denk aan eigen jam, inmaken van groente en fruit, diervoeding, eigen meel, brood, wijn, honing,wol  etc alles zonder pesticide, of genetisch gemanipuleerd. Voeding die zo wordt verbouwd, zoals het gezond en bedoeld is.Zonder ziekmakende en kankerverwekkende stoffen erin. Water uit een bron, zonder kwik en fluoride.

Vee zoals kippen met vrije uitloop gevoed met natuurlijke biologische granen, geen eendagskuikens die levend vermalen worden, scharrelvarkens die lekker in de modder kunnen rollen en niet worden gevoerd met brokken waar groeihormonen inzitten ,  kalveren op grasland en ruime loopstallen, die 6 maanden bij de moeder blijven zogen. Dieren die niet in te enge hokken moeten weg vegateren. eigen melk, kaas, yoghurt, eieren, paarden , schapen die niet gevild worden voor hun wol, maar netjes  geschoren worden.

Mensen die er voor elkaar zijn, niemand is geboren om eenzaam te zijn. Gezond leven in een mooie omgeving, in een woongemeenschap waar er voor elkaar gezorgd wordt, taken verdeeld, en er in teamverband belangrijke beslissingen genomen worden.

Waar niet gediscrimineerd wordt, of iemand nagewezen, of niet geaccepteerd wordt door uiterlijke verschijning. Waar mensen met een handicap of ziekte niet in een hoekje worden geduwd en aan het lot worden over gelaten.

Na deze korte omschrijving willen wij u vragen om uw hulp.

Wij hebben donaties nodig om een of meerdere stukken land te kunnen kopen, landbouwmachines, geen extravagante, maar noodzakelijke zoals  tractor, laadbak, giertank, maaimachine, pakmachine voor hooi en stro, veetransporter, tank voor melk opslag, materiaal voor grote schuur, stallen, huisjes, afrastering, vee, zaden, busje om producten te transporteren, aanleg van waterleidingen, bouw van keuken, en nog diverse andere zaken die belangrijk zijn voor de bouw van de woongemeenschap.

Ook hebben wij relaties nodig die onze biologische producten willen kopen, die teveel zijn voor de gemeenschap.

Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen dit te lezen.

Alle donaties zijn van harte welkom, met elke euro maakt u ons blij, en komen wij dichterbij de oprichting van onze gemeenschap.

U kunt ons ook helpen door deze oproep van ons te delen.

Nadat we een stuk land hebben, zullen wij u op de hoogte houden van onze vorderingen door foto en video materiaal.

 

Donateurs die 100 euro of meer in ene keer  doneren, kunnen wij 1 week vakantie op de minicamping aanbieden.

 

MVG Catharina

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
460 dagen te gaan

Deze actie is gesloten.