Alleenstaande moeder en letterlijk alles kwijt!

Alleenstaande moeder en letterlijk alles kwijt! | Geld inzamelen
 
 
Help aub!

Ik ben een alleenstaande moeder die alles kwijt ben geraakt. Ik schaam me enorm om hulp te vragen maar ik heb echter niemand die mij kan helpen dus ik moet nu wel. Me kind moet eten en ik wil een dak boven mij hoofd houden

Ik ben blut, geen boodschappen, ontslagen door Corona. Mijn schulden stapelen op. Elke maand stel ik de ene schuldeiser teleur om weer de ander te kunnen betalen. Nu willen ze niet meer wachten en k raak nu echt alles kwijt.

Ik wil mijn zoon in deze tijd geen tekort doen aan eten. Dat is 1 ding waar ik niet van kan slapen. geen geld voor winterkleding. Op school krijgt hij steeds dezelfde eten mee.(makkelijk) geen luxe.

Geloof het of niet. ik heb geen hulp van familie of vrienden. Ik wil even kunnen ademen. Dit bedrag zou mij daarin enorm helpen. Ik kan achterstanden inhalen, genoeg boodschappen doen en me kind een beter toekomst geven. Zonder dat hij zich moet schamen bij het openen van zijn broodtrommel. Soms laat ik hem niet eens naar school gaan vanwege geen eten fruit of groente in huis.

Ik hoop met heel mijn hart, dat u iets kwijt kunt. Al is het een beetje. Zodat ik even kan ademen en wachten op de schuldhulp instanties. ik moet min 1 jaar wachten vanwege lange wachtlijsten. Ik raak echter mijn huis ook bijna kwijt.

Ik dank u alvast uit de grond van me hart.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 4.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.