Alleenstaande moeder dringend hulp nodig!

Alleenstaande moeder dringend hulp nodig! | Geld inzamelen
 
 

Hoi lieve mensen! 

Ik ben een alleenstaande moeder, van 2 boefjes. Ik weet niet waar ik moet beginnen, ik heb dit nog nooit gedaan maar ik zie door het bomen het bos niet meer en wil me kids gelukkig zien en alles kunnen geven. Ik zal wat meer over ons vertellen. 

Ik ben 31 heb een zoon van 12 en een dochter van bijna 8. Ik was erg jong toen ik me zoon ik was 18, ik was een huishoudelijke hulp in de thuiszorg en mijn ouders ware me steun en stonden altijd voor me klaar met oppassen etc. Helaas werd me moeder ziek kanker toen me dochter 1 was ik heb zoveel mogelijk proberen te zorgen en helpen tot het laatst. Me moeder kwam te overlijden ik was helemaal kapot van binnen zo verdrietig en depressief maar ik moest elke dag door en door voor me kinderen. Ik kon het werken niet meer aan omdat ik geestelijk en lichamelijk gesloopt was. Ik kwam in de bijstandsuitkering  ik ben opzoek na werk maar heb geen diploma's ik zal altijd op het minimum zitten. 

Ik kwam in de finaciele problemen ik vulde het ene gat met het andere gat. Liet rekeningen liggen waardoor het opstappelde en nu opstappelde. 

Ik schaam me echt vind dit zo erg maar lukte niet rond te komen.met een heel huishouden en kids heb je onverwachte kosten en veel kosten. Inmiddels zit ik bij de kredietbank inbeheer. En is alles geregeld met me schulden en aflossen waardoor ik houd maandelijks weinig over hou. Me inkomsten is een uitkering en toeslagen that's it want de vader is niet meer inbeeld.ik heb dus basis pakket verzekering bij VGZ 

Nu komt me problemen

Mijn zoon heeft super slechte ogen +7 en -3 cilinder afwijking een bril kost gauw 400€ vanwege de dikke glazen en moet paar keer geslepen worden. Dat word niet vergoed. Hij heeft vorig jaar een nieuwe bril gehad maar hij groeit zo hart 1.78 en maat 47 van schoenen super groot en lomp is. Zijn bril is kapot ik heb gewoon echt geen geld om een nieuwe bril te halen en het is zo belangrijk want hij ziet eigenlijk niks zonder bril, heb gekeken of ik ergens hulp kan krijgen maar helaas. 

Ook moet die een beugel en het beste zo snel mogelijk.

Zijn boven kaken zijn heel smal smaller als onder die kiezen vallen niet op elkaar, de orthodontist legde uit dat die eerst een plaat in zijn gehemelte moet maken en zijn kaak telkens breder moet maken, voor er een beugel geplaatst kan worden. Maar omdat hij al zo groot is adviseerde die dat zsm te doen voor die is uitgegroeid dat zou beste zijn voor zijn boven kaak breder te maken. Kosten zo'n 4000€ ik krijg het nergens vergoed ze vinden het niet medisch. Ik word van kastje na de muur gestuurd. Ik weet het echt niet meer wat wel of niet kan. En sorry spelling en taal zijn niet me sterkste punten dus ik zal wel veel fouten hebben gemaakt hoop dat je het wel begrijpt en snapt. Ik probeer zoveel mogelijk uit te leggen in me eigen woorden.

Er komt zoveel bij kijken kinderen! Ik weet niet waar ik moet beginnen. Ons huis is ook niet perfect we hebben vuilniszakken voor de raam hier en daar spulletjes bij elkaar gesmokkeld via marktplaats etc.. er moet zoveel gebeuren en zoveel kostens ik heb er geen rust van. En ben helemaal alleen met kids. En ik wil ze zo graag de dingen geven wat nodig is en belangrijk is. Maar omdat het zoveel opstappeld is het choatisch en onrustig in me hoofd en in ons leven. 

Ik weet dat er ergere dingen zijn en dat er dan vaak dit soort inzamalingen word gedaan. 

Maar ik weet het echt niet meer al zouden Julie ons kunnen helpen met een nieuwe bril dat zou zo fijn zijn en alle beetjes helpen l

 

 

 

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.