Alleenstaande moeder achtergelaten met schulden

Alleenstaande moeder achtergelaten met schulden | Geld inzamelen
 
 
Alleenstaande moeder die achtergelaten is met schulden.

Lieve mensen!

Mijn vriendin is 24 jaar en moeder van een prachtige dochter van 1,5 jaar.

Mijn vriendin is jarenlang slachtoffer geweest van huiselijk geweld. (Zelfs tijdens haar zwangerschap werd zij mishandeld).

Toen zij bevallen was van haar dochtertje, stopte het huiselijk geweld helaas niet. (Daar had zij namelijk nog hoop op)

Toen haar dochtertje 5 maanden was heeft mijn vriendin al haar moed bij elkaar geraapt en is toen bij hem weggegaan. De druppel die de emmer deed overvloeien was toen haar ex man ook hun dochtertje begin te slaan. 
Nadat zij bij hem is weggegaan is niet alle ellende gestopt.

Hij heeft haar achtergelaten met enorme schulden, en weigerde wat te betalen. Zij had alleen maar het beste met hem voor, ondanks wat hij haar allemaal aandeed. Zij liet hem alles op haar naam zetten, zoals bijv. Auto's en leningen en verzekeringen.

Nadat zij bij hem is weggegaan heeft zij een tijdje in het blijf van mijn lijf huis gezeten omdat hij haar bleef dreigen en fysiek en mentaal mishandelde.

Nu is ze klaar met haar traject bij het blijf van mijn lijf huis en gaat een nieuw traject in voor 1 jaar, om alle trauma's te verwerken en zo weer haar leven op te pakken en helpen voor een eige huisje.

Aub lieve mensen laten we haar helpen. Laten wij een mooi bedrag voor haar behalen zodat zij even een duwtje in de rug krijgt en wat meer kracht om verder te gaan samen met haat lieve prachtige dochtertje.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.