Aleenstaande mama wil eigen bedrijf opstarten | Geld inzamelen
 
 

Aleenstaande mama wil eigen bedrijf opstarten

Alleenstaande mama en in 1 klap alles kwijt

Jeetje, waar moet ik mijn verhaal beginnen. Ik ben alleenstaande mama van 2 kindjes. Een jaar geleden had ik nog een gezin en een fantastische baan waar ik wilde gaan sparen om mijn eigen droom op te zetten: Een nieuw concept in de modebranche. Helemaal zelf uitgedacht tot de puntjes op de i.

Sinds mijn 16e al full time aan het werk om mijn dromen te kunnen verwezenlijken.Daarna begon het gezinsleven en dacht ik eens goed te kunnen gaan sparen voor mijn droom, totdat mijn man van de een op de andere dag thuis kwam en plotseling de relatie wilde verbreken na 14 jaar.Ik was zo ontzettend verdrietig maar ik bleef vechten en keihard doorwerken om ook als alleenstaande mama mijn droom te kunnen verwezenlijken. Gesprekken gehad met de bank om misschien een zakelijke lening te kunnen aanvragen. De bank vind mijn nieuwe concept geweldig alleen moet ik zelf wel 15.000 euro eigen inleg hebben, dit is veel maar ik dacht ach ja, dan maar over een aantal jaar.Ik bleef keihard werken en was met al mijn verdriet in de overlevingsstand voor mijn kinderen en mijn toekomst die in 1 klap volledig was veranderd.Helaas wint doorzettingsvermogen het niet altijd van de wil of beter gezegd, van mijn lichaam.

Ik kreeg plots enorme steken in mijn hoofd,nachtmerries, herbelevingen van meerdere trauma's die ik heb opgelopen in mijn leven en altijd heb weggestopt omdat ik een vechter ben en mij er niet zomaar bij neerleg.Zo erg, dat ik mijn fantastische baan moest opzeggen. Het ging gewoon niet meer.Mijn hersens konden niet meer goed filteren en dit betekende intensieve therapie en veel rust nemen.

Ik wil graag mijn droom laten uitkomen en zou mijn kinderen en mezelf nu een mooie toekomst willen geven.

Ik zal vechten als nooit tevoren en met het geld zal ik geld maken en mijn mode imperium opzetten.En dan krijg ik een lening bij de bank!

Dit is echt mijn allerlaatste mogelijkheid om dit waar te kunnen maken.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 15.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.