Albeda4Bosnië | Geld inzamelen
 
 

Albeda4Bosnië

Help de kinderen in Bosnië !

Out of area zet zich al jaren in voor kinderen in Bosnië Herzegovina.
Dat doen zij door een aantal jaarlijks terugkerende projecten te organiseren. Onder het motto ‘laat ze maar lachen en alles komt goed’ probeert Out of area iets voor kinderen te betekenen.
En de dank is groot, want met iedere lach heelt een stukje van de ellendige gevolgen van een oorlog waar zoveel kinderen nog last van hebben in hun dagelijks leven.

Wat is de bedoeling?
Wij studenten van het Albeda college gaan met het ingezamelde geld naar Bosnië. Met het geld gaan we een gymzaal opknappen en sportmaterialen voor de kinderen aanschaffen. Door middel van spelletjes gaan we kinderen leren wat je met het materiaal kunt doen.

Voor zo’n geweldig initiatief is natuurlijk geld nodig. Iedere student moet er voor zorgen om een bedrag van €500 bij elkaar te krijgen. Mij lijkt het mooi om het dubbele binnen te halen! Ieder kind verdient de mogelijkheid om veilig en met goed materiaal te kunnen sporten. Ik hoop dat u mij wilt ondersteunen! Elke euro die u geeft komt rechtstreeks ten goede aan het project en aan het kind ! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.