Airsoftveld no murci | Geld inzamelen
 
 

Airsoftveld no murci

Airsoftveld honselersdijk no murci

Een korte inleiding wat airsoft inhoud :

Airsoft is een veldslagsimulatiesport waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen om missie(s) te volbrengen. Bij airsoft wordt gebruikgemaakt van replica’s van bestaande wapens, ook wel AEG (Automatic Electric Guns) genoemd. Airsoft wordt met biologisch afbreekbare balletjes van 6 mm gespeeld, ook genaamd BB's. Deze BB's bestaan in verschillende gewichten, van 0,12 gram tot 0,50 gram. Airsoft is een sport die zo realistisch mogelijk gespeeld wordt. Veel teams proberen die mate van realiteit onder andere uit te drukken in hun uitrusting. Zo zijn er teams die bijvoorbeeld het Korps Mariniers nabootsen, maar er zijn ook teams die bijvoorbeeld de US Navy SEALs, SWAT-eenheden proberen na te bootsen. Er zijn ook airsoftteams die teruggaan in de tijd met hun uitrusting. Zo zijn er veel airsoftteams die in de stijl van Tweede Wereldoorlog of Vietnamoorlog zijn gekleed.

 

Waarom deze actie : 

Een aantal maanden geleden ben ik aangestoken met het airsoft virus , denkende aan wat echte soldaten meemaken en dat nabootse in een spel , niets bleek minder waar weekend achter weekend het zelfde en geen veranderingen met uitdaging . geen spel waar ieder voor zich schiet op elkaar en geen samenwerking bied en ieder ze eigen weg gaat , airsoft gaa over het leger en als je naar he leger kijkt hebben wij geen ruimte om het na te doen in een spel simpel weg omdat de velden niks te bieden hebben . Kinderfeestjes woorden in de 30 minuten pauze gehouden en zijn daarna weeg afgelopen .

 

Wat is mijn doelstelling me deze actie :

Ik heb een pand in het westland op het oog , waar de samenstelling van het veld zodanig kan worden veranderd dat de teams juist samen moeten werken en juist meer uitdaging bied . 3200m2 waar de airsofter de uitdaging hebben om hun missie te behalen en een aparte ruimte waar de kinderen heel de dag met nurf guns bezig kunnen zijn , dichterbij voor de airsofters in de randstad waar familiesfeer en gezelligheid op nummer 1 staat . De beginnende airsofters of de mensen die de informatie willen omdat ze willen gaan beginnen , waar niks te gek is .

 

ik dank u voor het lezen van mijn plan 

doneren worden wij blij van 

delen word zeer gewaardeerd Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 4.590.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.