Agractie | Geld inzamelen
 
 

Agractie

Boeren komen in actie

Boeren komen in actie

Wij boeren komen in actie voor ons werk, voor onze passie. De afgelopen jaren hebben politici, media en activisten een negatief beeld over boeren geschetst. Wij zijn geen dierenmishandelaars en milieuvervuilers; we hebben hart voor ons bedrijf. De onbetrouwbaarheid van de overheid en instanties is voor ons aanleiding om een tegengeluid te geven. De problemen van Nederland horen niet op ons bordje thuis.

En daarom gaan we naar Den Haag. Met honderden tractoren en auto’s laten we horen wat wij vinden van het huidige beleid. Een echte Agri-actie. Alle boeren, leveranciers en mensen die de agrarische sector een warm hart toedragen doen mee aan deze protesttocht. Op 1 oktober 2019 gaan we rijden. Helpt u mee dit Malieveld te vullen? Meld u dan aan!

Informatie 1 oktober

De landbouwsector verdient alle steun. Waarom? Dat laten we horen tijdens de landelijke Agractie. Sprekers en massaal aanwezige boeren uit elke sector komen op 1 oktober 2019 met een boodschap die niet te missen en negeren is.

U bent van harte welkom om 11.00 uur op het Malieveld in Den Haag. Tot ongeveer 15.00 uur laten wij onze stem horen. Wilt u uw stem ook mee laten tellen? Doe dan mee!

Programma onder voorbehoud, dit kan nog wijzigen.

Sprekers 

Dagvoorzitter Aart van Cooten, bureau Citaat

Bart Kemp toespraak aanwezigen en ministerie
Junior Spreker (o.v.b.)
Reactie Minister Schouten
BN spreker
Vraaggesprek woordvoerders landbouw Tweede Kamer versus Dagvoorzitter
Sieta van Keimpema spreker veehouderij
Arjen Schuiling spreker akkerbouw 
Sluiting (n.n.b.)Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1855 donaties
€ 114.005,00
Doel: € 150.000,00
76%