Afscheid nemen

Afscheid nemen | Geld inzamelen
 
 

Hallo Allemaal,

Ik heb getwijfeld of ik dit moet doen.. maar het is zo een hartverscheurend verhaal...

Mijn tante heeft pas te horen gekregen dat ze een acute agressieve vorm van leukemie heeft. En dat ze niet behandeld kan worden😭. Alsof dat nog allemaal niet erg genoeg is heeft ze een zoon met zijn gezin in Australië wonen. Als Corona er niet zou zijn geweest zou hij al hier zijn geweest met zijn hele gezin om afscheid te nemen. Echter door de corona situatie en zeeer ztrenge maatregelen in Australië kan hij niet (zomaar) komen.

Hij is nu van plan alleen te komen maar dit kan ik niet over mijn hart krijgen. Echter door de strenge maatregelen zouden ze als ze met hun 5 hierheen zouden komen 75.000 Australische dollars kwijt zijn... Omgerekend bijna €50.000! Dit omdat hem wordt geadviseerd om business class te vliegen zodat hij de meeste kans heeft dat hij eruit en hopelijk ook weer erin mag.  Bovendien bestaat er het risico dat als ze allemaal komen en niet terug mogen ze hun baan verliezen en in Australië is geen baan geen inkomen.

Ik hou absoluut er niet van om te "bedelen" voor geld maar ik zie helaas geen andere optie. Ik heb het geld helaas niet zomaar ergens liggen.

Alle kleine beetjes helpen!

Alvast hartelijk bedankt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 60.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.