Aed daar red je levens mee | Geld inzamelen
 
 

Aed daar red je levens mee

Een AED daar red je ook uw leven mee

Mijn naam is Danny kremers.

Ik zet mij in voor de mensen om ons heen en bied hulp waar mogelijk is wanneer er iemand in nood verkeert.

Elke dag krijgen mensen een hartstilstand, het kan nu om ons heen gebeuren.

binnen de 6 minuten is het cruciaal om hartmassage te krijgen en bij voorkeur ook voorzien en aangesloten aan een AED die 60% meer kans geeft op overleven.

Als vrijwillger en inzetbaar bij hartslagnu.nl vind ik het belangrijk om zo snel mogelijk bij een AED te kunnen komen, zonder daar minuten voor te moeten te laten varen.

Ik ben 24 uur per dag oproepbaar en ben van mening dat er meer AED KASTEN moeten komen om zo de vrijwilligers  sneller te kunnen voorzien van een AED.

Gezien de vergrijzing zet ik me in om een buiten AED te kunnen aanschaffen waarbij elke vrijwilliger die oproepbaar is, deze bij ons voor de deur zou kunnen ophalen en zou kunnen gebruiken bij een hartinfarct oproep.

Een AED alleen kost gem. 1200,00 daar komen de kosten van een buitenkast van 300,00 bij. Hierin zitten nog niet het onderhoud en de accu's die vervangen moeten worden na een inzet.

Met deze actie hoop ik meerdere sets te kunnen bemachtigen om zo landelijk via hartslagnu deze op een goede plek te kunnen plaatsen bij mensen die net als ik ook zorg hebben voor U EN VOOR ANDEREN.

Als elke seconde telt, kunt u op ons rekenen.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.