Advocaat kosten

Advocaat kosten | Geld inzamelen
 
 
Help mij aub de kosten te dekken voor deze juridische hel!

24 okt. 2014 de mooist dag van mijn leven. De start van een mooie liedesrelatie tussen mij en mijn toenmalig vriendin. Helaas als ik geweten had wat ik nu wist, had ik nooit ja gezecht.

2019 was het sprookje ten einde nadat ondenkt had dat ze 3 maanden overspel had gepleegt.

Uiteraard was ik hier niet blij mee en heb ik de relatie beëindigd. Aangezien ik geen zwarte ziel heb wilde ik een en ander graag goed afhandelen. Hier heeft zij ook aan meegewerkt alleen achter mijn rug om de politie ingeschakelt onder het mom van stalking. Uiteindelijk na 3 valse meldingen zijn ze mij thuis komen ophalen. Na 9uur en 10min ben ik weer op vrije voeten gezet met een tenlastelegging in mijn broekzak.

een ware hel! Aangezien (zo bleek achteraf) ze in de uiteindelijke aangifte het halve verhaal aan elkaar heeft gelogen.

Al met al een advocaat geregeld die gelukkig vergoed werd door de raad van rechtsbijstand. Het proces is helaas zo ingewikkeld geworden omdat er getuigen gehoord moeten worden e.d om mijn onschult te bewijzen. En daar knelt de schoen. Want de raad V rechtsbijstand vergoed maar een bepaald gedeelte een zogeheten forfait maat. Die max 3x overschreden mag worden. Daarna heb ik nog wel verzoeken ingedient maar deze zijn afgewezen. Nu wil mijn advocaat nog een aantal zaken afhandelen voor het proces dat half december plaats vind. 

Echter kan ik deze last nooit zelf betalen. En kan ik mij niet goed verdedigen zonder mijn raadsheer. Zeker ook van wege mijn autistische stoornis. Ik zit al maanden in de put en het lijkt steeds erger geworden. 

Iemand tipte mij om een doneeractie op te zetten. Vandaar mijn oproep. Help mij aub de laatste stukjes van mijn raadsheer te kunnen vergoeden, zodat ik mijzelf goed kan verdedigen en hopelijk mijn onschult bewezen kan worden. Ik dank u alvast hartelijk.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 20.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.