IBBO Fuchsiet groeit!

IBBO Fuchsiet groeit! | Geld inzamelen
 
 

Inmiddels zijn wij het tweede schooljaar gestart van IBBO Fuchsiet. Een spiritueel niet bekostigde school, gevestigd op de boerderij in Woubrugge. Wij zijn officieel goedgekeurd door inspectie.

De kinderen mogen groeien op hun eigen manier en in hun eigen tempo, vanuit bewustzijn en alles wat daarbij komt kijken.

De boer heeft ons voor meer ruimte de oude huisstal aangeboden. Zo kunnen wij de kinderen de ruimte bieden die ze nodig hebben. Enorm dankbaar zijn wij voor de mogelijkheden die wij krijgen op deze prachtige locatie.

Wij hebben jullie hulp nodig om dit te bekostigen. De voormalige huisstal moet volledig aangepast en opgeknapt worden.  Het bedrag voor het opknappen van 1 verdieping is 50.000 euro. Wij krijgen geen financiele steun of subsidies vanuit de overheid. 

IBBO werkt zoveel mogelijk met giften en ruilhandel, van hart tot hart. Zodoende proberen we de kosten van de huisstal en materialen in giften om te zetten. 

Help jij ons mee?

Begeleider worden, materialen schenken of helpen dmv een dienst verlenen. Neem in die gevallen contact op. Fuchsiet@ibbo.eu

(IBBO Fuchsiet heeft nog geen eigen rekening, het gaat via Stichting ThuisZIJN)

Rachel keizers
03-03-2022

Heel dankbaar zijn wij voor alles wat wij tot nu toe ontvangen hebben. 

Stapje voor stapje komen wij steeds iets dichter bij onze dromen. Dit alles voor de kinderen en met meer ruimte, kunnen wij ook meer kinderen ontvangen en laten groeien in hun zijn. 💚🙏🏼


51 donaties
€ 3.011,00
Doel: € 50.000,00
6%