Met jouw HULP blijft BRUNCHBAR bestaan!

Met jouw HULP blijft BRUNCHBAR bestaan! | Geld inzamelen
 
 

Lieve Brunchbar Fans! 😍

Na een geweldige 1,5 jaar open te mogen zijn, is het inmiddels de 3e lockdown waar wij niet voor hebben gekozen. Ons ondernemershart breekt en in crisis zoals deze kunnen is onze laatste kans JULLIE STEUN! 

We zijn een nieuw bedrijf (opening maart 2020) en kunnen daarom geen aanspraak maken op steunmaatregelen vanuit de overheid. We hebben afgelopen periode alles gegeven om jullie bijzondere brunch-momenten te mogen meemaken, jullie te verwennen met gezonde producten, jullie te verrassen met onze specials en nieuwe bak-experimenten, jullie intens gelukkig te maken met babyshowers, verjaardagstaarten, moederdag-ontbijtjes, valentijnshigh-tea's en zoveel meer. Nu moeten wij jullie om HULP vragen. 

In plaats van steunmaatregelen aan te vragen via de overheidswebsite - vragen wij via onze social media kanalen JULLIE Social Support aan! 

Alle beetjes helpen ons om Heerlen mooier, gezonder én gezelliger te maken. 

Vind je dus dat Brunchbar een plekje verdient in de binnenstad van Heerlen na de corona-crisis? Dan zijn wij je eeuwig dankbaar voor deze kans! Je kunt ons op verschillende manieren steunen!

- DONEER naar mogelijkheid

- Haal af, bestel online, pak een koffie-to-go, kom vooral langs! (We zijn elke dag open, aan het vechten voor ons plekje in de stad en onze lieve personeelsleden die rekenen op hun baan)

- Koop een cadeaubon, een social deal voucher, een cadeaubon om weg te geven. (In te wisselen nu tijdens corona, en natuurlijk ook daarna binnen - alles is mogelijk)

- Bestel online een verrassingsbox voor vrienden, familie of die leuke collega. Wij bezorgen die met alle liefde aan huis.

- Steek een duim op als je langs de zaak loopt, post een leuke foto van onze etalage, deel deze actie - we verzamelen alle moed bij elkaar om door te zetten in deze moeilijke tijden en waarderen alle moeite!

We hebben nooit wat gevraagd, maar de tijd is aangebroken dat jullie - onze allerliefste gasten - onze laatste hoop zijn om de Brunchbar te mogen houden.

Veel liefs, Team Brunchbar

Maria, Nioor, Laura, Mirte, Kim, Julia, Caro, ElaineEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
22 donaties
€ 500,00