Stichting help Kimberley

Stichting help Kimberley | Geld inzamelen
 
 

WERKELIJKE TUSSENSTAND NU €€33.502,38,- (wij kunnen niet zelf de donatiemeter aanpassen, de donatie meter hier geeft alleen weer wat er via deze site gedoneerd wordt.) Wij zijn een stichting die vechten voor Kimberley's leven! Wilt u regelmatig update's ontvangen hoe het met Kimberley gaat? Kijk dan op facebook.com/Stichtinghelpkimberley

Help ons om Kimberley's leven te redden!

Ze heeft uw hulp echt hard nodig! Zonder een dure operatie in Barcelona zal ze uiteindelijk overlijden aan de gevolgen van een progressieve nekwervel aandoening (CCI). Kimberley (30 jaar) is mijn vrouw en moeder van ons zoontje en wij kunnen haar niet missen. Daarom vecht Stichting Help Kimberley voor haar leven. De operatie kost +/- € 70.000,- en wordt niet vergoed, haar toekomst ligt letterlijk in de handen van donaties. Dit is haar enige kans op het leven! Help alstublieft mee haar leven te redden. Iedere donatie of actie is welkom, ik kan het niet alleen. Dank u wel!

Direct op de bankrekening van de stichting doneren? https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=4jzGq0zs01LkXeT1C3AWmefWEPdIzCw1 

OVER CCI EN KIMBERLEY

Ons leven staat op zijn kop, Kimberley heeft altijd al geweten dat er iets 'mis' was. Hoe mis begon pas in 2017 tot ons door te dringen en pas eind 2019 weten we hoe mis het is. Op haar 10de al behandelingen voor de pijn in haar nek. Na heel haar leven lang niet serieus zijn te genomen, vele misdiagnoses en vele acute ziekenhuisopnames later wisten we eindelijk dat Kimberley hoge nek instabiliteit heeft. Al 4 jaar lag Kimberley meer plat dan wat anders, sinds een jaar volledige aan haar ziekenhuisbed in de woonkamer gebonden. Als ze niet aan deze instabiliteit wordt geholpen gaat ze nog verder achteruit met de dood tot gevolg.

Craniocervicale Instabiliteit (CCI) is een continue instabiliteit van het nek wervelkolom dat je schedel en nek met elkaar verbindt. Deze instabiliteit of onbalans kan leiden tot een afwijkende vervorming van de hersenstam, het bovenste gedeelte van de ruggengraat en het cerebellum (de kleine hersenen), daarnaast veroorzaakt het neurologisch veel schade en uiteindelijk zal de schedel of het ruggengraat zakken. Hierdoor komt de hersenstam in de verdrukking met uiteindelijk alle gevolgen vandien. En dit is dus exact wat bij Kimberley nu gebeurd.

In Kimberley's geval is de CCI zo progressief dat haar artsen erg bezorgt zijn, maar kunnen haar niet helpen. Probeer je eens in te denken hoeveel impact dit heeft op haar leven. Ze kan absoluut geen prikkels verdragen, ligt in het donker met een koptelefoon op en vaak nog een zonnebril. Licht, geluid, geuren, het is allemaal te veel voor haar overprikkelde autonome zenuwstelsel. Daarnaast valt ze flauw met opstaan of rechtop zitten en is plat liggen de veiligste optie. Neurologisch gaat het steeds slechter door de verdrukking van de hersenstam, ze kan daardoor moeilijk gesprekken voeren, op woorden komen, raakt buiten bewustzijn of is niet aanspreekbaar, heftige spasme aanvallen en ze verslikt zich continu, ook in haar slaap. Om die reden slaapt haar man Carlos beneden op de bank bij haar. Door de ademstops en het heftige verslikken wijkt hij geen moment van haar zijde.

In Barcelona zit een hele gespecialiseerde neurochirurg die Kimberley kan en wil helpen. Ivm met haar EDS is het een ingewikkelde operatie. Haar nek is zo instabiel dat er een Cranio Cervicale Tractie nodig is, een operatie waarin de nekwervels worden vast gezet aan de schedel.

Help alstublieft mee! U kunt contact met ons opnemen via info@helpkimberley.nl of kijk op de website www.helpkimberley.nl  Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

413 donaties
€ 6.904,00
Doel: € 70.000,00
9%