Actie Beiroet

Actie Beiroet | Geld inzamelen
 
 

Maak jij de wereld een stukje mooier?

De eerste container is inmiddels onderweg naar Beiroet, deze zit vol met ingezamelde kleding/speelgoed/schoenen/meubel etc. voor de slachtoffers van de explosie in Beiroet.

Meer dan 300.000 duizend mensen hebben geen huis meer. Ze hebben letterlijk alles verloren. Daarom hebben ze jouw hulp hard nodig. Het vullen van de container gaat voorspoedig. Alleen voor de transportkosten heb ik nog donaties nodig.

Ik ben Edward Maalouf en ik zet mij in voor alle slachtoffers. Ik ben geboren en getogen in Beiroet, Libanon. Vroeger heb ik de burgeroorlogen meegemaakt. Daarom wil ik mijn bijdrage leveren omdat mijn hart en gedachten nog steeds in Libanon zijn. Ze hebben al genoeg meegemaakt. Met deze inzameling hoop ik de mensen daar te ondersteunen. Met jullie donaties maken we de wereld een beetje mooier!

Ik reken op jullie steun ❤️

Wil jij naast de financiële bijdrage spullen doneren? Heel graag !!! Deze kunnen gebracht worden naar Capelle aan den IJssel. Jullie kunnen mij bereiken via WhatsApp op telefoonnummer 0618314522 of via mijn email: info@edwardmaalouf.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
63 donaties
€ 1.470,00
Doel: € 4.500,00
32%