Aardbeving Lombok | Geld inzamelen
 
 

Aardbeving Lombok

Donaties gevraagd voor slachtoffers van de aardbevingen in Lombok

VOOR MEER UPDATES PLEASE CHECK DE VOLGENDE LINK:

http://dauja.gaatverweg.nl/2018/08/van-bali-naar-lombok/

 

 

UPDATE!!!

Het plan is om morgen richting Lombok te gaan met Noes Lekatompessy en zijn vrouw Linda, van warung Linda in Bali! 

Zojuist in gesprek geweest met het rode kruis in Bali, waar een samenwerking uit is gekomen! Zij gaan ons helpen trucks te regelen met schoon drinkeater en een truck voor goederen! Hier moet natuurlijk voor betaald worden, dus alle donaties zijn welkom!!!! Sharing is caring🙏🏼❤️

 

Maandag ben ik een doneeractie gestart voor de slachtoffers van de aardbevingen in Lombok. Het begon als iets kleins, met de gedachte dat familie en vrienden geld zouden doneren en we bij elkaar een paar honden euro op zouden kunnen halen, maar het ging gelukkig veel harder dan verwacht! Dagblad de Limburger schreef er een stuk over waardoor er nog meer donaties binnen stroomden. Inmiddels zitten we bijna op de 4000 euro!! 


Ik ben van plan het geld te verdelen over een aantal stichtingen waar ik bekend mee ben. Ook geef ik geld aan vrienden in Lombok die erg actief zijn in het helpen van de slachtoffers daar. Ik wil zelf graag naar Lombok gaan, maar ik wacht er nog even mee op advies van mijn Lombokse vrienden. Er zijn nog veel naschokken en het is op veel plekken nog niet veilig. Veel mensen slapen buiten en voor de slachtoffers waarvan hun huizen zijn ingestort zijn er kampen opgezet. 

Ik hoop volgende week naar Lombok te kunnen gaan, dan ga ik zelf op pad met vrienden en de getroffen dorpen bezoeken. Dan kan ik een inschatting maken waar wat nodig is en dit gaan verzorgen. 

Samenwerkingen:
Jazzy Taihuttu, een middelbare schoolvriendin is met een super initiatief gekomen en gaat zondag in Venlo koken voor vrienden. Op maandag gaat ze eten verzorgen in het Westerpark in Amsterdam, waar je 10 euro (mag altijd meer) betaald voor een bord Indisch eten! Alle opbrengsten gaan naar Lombok!!

Uitgaves:

- 500 euro aan stichting Impian Anak in Lombok

- 100 euro aan Sandra Hovland die momenteel op Lombok is en hiervan rijst en water naar de getroffen dorpen brengt

- 500 euro aan stichting Lombok Care waar in ik 2016 10 maanden stage heb gelopen

 

-500 euro aan stichting peduli anak, een tehuis voor kinderen in Lombok, die dooe de aardbeving is ingestort

 Volg mijn instagram: @dauja of mijn facebookpagina voor meer updates!!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

583 donaties
€ 11.060,00