Aardbeving Lombok Help Indra's huis te herbouwen

Aardbeving Lombok Help Indra's huis te herbouwen | Geld inzamelen
 
 
Na de aardbevingen zijn Indra, zijn zwangere vrouw en hun zoontje hun huis kwijt

Na de aardbevingen op Lombok zijn Indra en zijn gezin hun huis kwijt. Zij wonen nu tijdelijk in een 'evactuation'. Zoals op de foto te zien is is dat niet echt een prettige omgeving, zeker niet voor zijn zwangere vrouw. Indra wil graag zo snel mogelijk zijn huis herbouwen, maar omdat het toerisme op de Gili eilanden en op Lombok op zijn gat ligt heeft Indra momenteel geen inkomsten.

In juli 2017 leerde ik Indra kennen op het Indonesische eiland Gili Meno waar hij werkte als sieraden verkoper op het strand. Hij werkte lange dagen om de eindjes aan elkaar te knopen. Indra en zijn familie zijn enorm gastvrij en ondanks dat ze niet veel hebben zijn ze bereid hetgeen wat ze hebben te delen met anderen.

Hij inspireerde mij om mijn eigen sieradenlijn op te zetten en ik kocht mijn parels in bij hem. Hij zette alles op alles om er voor te zorgen dat ik voldoende voorraad had om in Nederland mijn eigen bedrijfje op te zetten. Nu is het tijd om iets voor hem terug te doen, alle kleine beetjes zijn welkom!

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
34 donaties
€ 432,00
Doel: € 1.000,00
43%

Deze actie is gesloten.