Aanvragen ANBI Status

Aanvragen ANBI Status | Geld inzamelen
 
 

Aanvragen ANBI-status

 

Nu de Save haven vorm krijgt willen wij met onze stichting een volgende stap gaan maken. Wij willen een ANBI-status aan gaan vragen. 

ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich nagenoeg geheel inzet voor het algemeen belang. 

Een ANBI status heeft voor zowel onze donateurs als voor ons als stichting voordelen. Giften worden voor veel donateurs aftrekbaar van de belasting en als stichting kan je op meer plaatsen een aanvraag indienden voor ondersteuning. Ook betaalt een stichting met een ANBI-Status geen erfbelasting. 

Naast alle voordelen kost het aanvragen van deze status ook veel tijd en geld. En voor het geld “stukje” hebben we jullie hard nodig. 

Willen jullie ons weer helpen en dus ook helpen om onze stichting deze ANBI-status te geven? Doneer, deel en like en word onze ambassadeur! We kunnen u niet genoeg bedanken!! Alles telt!

Help ons! Wij zijn Stichting For the Strays – Paws of Greece, een enthousiast, klein team van vrijwilligers, die het beste voor hebben met de zwerfdieren van Trifiliá Griekenland. Wij proberen de aanwas van zwerfdieren tegen te gaan door te steunen bij castratie en sterilisatie programma’s; dit wordt geheel gefinancierd uit donaties, acties en herplaatsing van de aanwezige zwerfdieren op de safe havens. Dit doen we helemaal belangeloos! Het verhaal van For the Strays – Paws of Greece en Giannis kunt u lezen op onze website:www.adopteereenhondfts.nl of op Facebookhttps://www.facebook.com/ftspawsofgreece/

Wij helpen de zwerfdieren van Trifiliá; drie man sterk in Griekenland en vijf vanuit Nederland. Dit doen we met heel ons hart en met alles wat we te bieden hebben… Helpt u mee? Draag alstublieft bij aan onze actie, Doneer, Deel, Like en Wees onze ambassadeur! Waarvoor alvast ontzettend bedankt!!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 500,00
1%