Aansluiting gas electra

Aansluiting gas electra | Geld inzamelen
 
 

Goedendag 

Medio mei dit jaar maakte ik de overstap van Energie, omdat mijn oude leverancier gestopt was met leveren. Einde contract en ik kon goedkoper krijgen, echter nooit naar de datum gekeken en toen 10 dagen na einde contract kwam Enexis langs. Bellen bellen en me datum nieuwe contract was bekend, 1 dag moest ik nog geduldig wachten. Door allerlei omstandigheden heb ik verder niks gedaan en rustig afgewacht denkende dat het goed geregeld was....

 

Nog 1 dag smorgens de deur uit werken en bij thuis komst brief Enexis buiten afgesloten.... Hoe hoe dan maar na bellen en bellen en bellen was ik 1 dag te laat, alles uitgelegd dat ik met me zoon hier in de weekenden leef enz.. Ze gooide het erop dat ik wel 10 brieven had gekregen ?

Noi waar die afgeleverd zijn geen idee maar goed ik moest 1400 euro ophoesten ????? Really serieus hoe dan?????

 

Inmiddels negeerd enexis alle mogelijke voorstellen of suggesties om maar tot een oplossing te komen. 

 

Er ging een tijd voorbij me zoontje mocht niet meer komen hier en de ellende begon. Ach dan alles maar uitstellen want ja wie heeft er tegenwoordig even zo 1 2 3 1400 euro over niemand...... Al met al draaide het op ten duur om en mocht ik mijn kind weer af en toe een dagje zien. Ondanks alles probeer ik elke maand wat opzij te leggen. Maar helaas met uitkering alleen en je vast lasten is het onmogelijke de kosten om aangesloten te worden te fixen.

November nog steeds geen stroom enz, overleg gehad met Enexis en wat ik ook voorstel ze sluiten mij gewoon niet aan. Inmiddels is het niet meer te doen maar Enexis heeft er geen boodschap aan. Los het lekker zelf op meneer zeggen ze nog net niet. 

Via deze weg hoop ik het sneller voor elkaar te krijgen want tja wat moet je tegenwoordig. Werken wil ik met alle plezier maar door deze omstandigheden takkelt mijn lichaam zo af dat ik er geen kracht en energie voor heb. 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.