Aanschaf hulphond autisme voor 2 kids en moeder

Aanschaf hulphond autisme voor 2 kids en moeder | Geld inzamelen
 
 

Deze actie zet ik op voor iemand die mij diep in het hart heeft geraakt door hun verhaal. Zij  is moeder van 2 schatten van kinderen. Beide kids hebben autisme en angsten door een inbraak vorig jaar daar de dader in de kamer van de jongste werd aangehouden, het daardoor niet meer veilig voelen in huis. Nu is er een advies om een hulphond (labradoodle) aan te schaffen voor de kinderen echter zit daar een kosten plaatje aanvast en zelf is de zorg voor de kinderen ook een dagtaak dus is werken lastig en is dus bijstandsnivea. Maar ja mijn wens voor haar en dr kinderen is,dat er een stap gezet kan worden is om die hulphond in huis te krijgen. zodat hun ook stappen vooruit kunnen maken aangezien er veel angst en spanning zit na die brutale inbraak. Mijn vraag aan u is wilt u alstublieft helpen dit gezin de aanschaf en opleiding van deze hulphond mogelijk te maken??? Ik kan het helaas niet alleen, maar een lach op hun gezicht is wat ik ze zo gun!!! Nu zult u vragen daar spaar je toch voor? Ja dat dachten we ook maar door het complexe dat het om 2 kinderen gaat en hun achterliggende verhaal is er onverwachts zo'n schot in gekomen dat daar niet tegen op te sparen is. Ze waren al een poos bezig om in het traject mee te kunnen doen echter werd het eerste afgewezen maar omdat het nu om 2 kinderen gaat komt alles in een stroom versnelling het mooiste zou zijn voor ieder kind 1 hond maar zoals u al las op bijstandsniveau is dat niet te doen dus 1 hond voor beide kinderen is dan een wel overwogen stap de goede richting op.

de kinderen wonen beide bij hun moeder die er alleen voor staat de kinderen zijn 9 de dochter en 14 de zoon. met uw steun hoe klein dan ook hoop ik dat we dit mooie gezin een stap dichter bij hun hulp de hulphond kunnen brengen. dat er afleiding is door de opleiding die 4 jaar met het gezin en de hond inbeslag zal nemen. dus het kost zoveel omdat het om de aanschaf en de opleiding gaat dat voor 4 jaar en gezien het een hulphond is ook een evt dierenverzekering. hopende dat deze uitleg u ook wat vraagtekens weg mag nemen het gehelebedrag zal ingezet worden aan de hulphond de aanschaf de opleiding en alles wat nodig is om deze hond in dit gezin een plaats te kunnen bieden zodat het voor de hond een fijn thuis mag zijn en de hond de therapie mag geven aan de kinderen die het nodig hebben.

Mij heeft dit verhaal zo ontroerd dat ik deze actie heb opgezet. Na het zien hoe ze op een hond reageren wat mijn het niet droog hield. helpt u mee?

Als u mee wilt helpen aan het traject ben ik u eeuwig bankbaar. En ik weet zeker de kinderen en hun moeder ook. 

Ik spreek nog niet over een naam van de hond omdat de kinderen het daar nog niet overeens zijn maar als deze bekend is zal ik dit zeker met jullie delen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 18.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.