Aanschaf Blephasteam

Aanschaf Blephasteam | Geld inzamelen
 
 
Aanschaf blephasteam voor aandoening Keratoconus

Mijn vriendin heeft de oogaandoening keratoconus. Hier is ze aan geholpen een tijd geleden door een cross-linking operatie. Deze operatie heeft op zich goed geholpen!
https://oogfonds.nl/oogziektes/keratoconus/?gclid=Cj0KCQjwyJn5BRDrARIsADZ9ykFJ-BgRpPc6v0BnIrrtUbVkCqbTQHl-QDcPQBgAHynfb4vqudPGNP8aAriqEALw_wcB

Echter nu blijkt dat ze ook last heeft van meiblomitis https://www.augenklinik.nl/oogheelkunde/oogaandoeningen/oogleden/ontstekingen/meibomitis.html

Deze aandoening zorgt er voor dat haar speciale lenzen door het oog afgestoten worden. Dat betekend dat ze daardoor maar 5% zicht heeft. 

Nu blijkt dat er wel een oplossing voor is om de meibomitis te verminderen. Echter dit blijkt niet bij eenieder te werken. Dit is een speciale bril dit er voor zorgt dat het traanvocht redelijk lang op peil blijft.
https://theapharma.nl/producten/ooglidhygiene/blephasteam/

Omdat het geld bij haar ook niet tegen de plinten aan klotst is iedere cent voor aanschaf van deze toch wel dure gok welkom. Het is voor haar het verschil tussen wel of niet haar vak als verpleegster kunnen uitoefenen.

In ieder geval dank voor het lezen van mijn verhaal. Hopende dat u er iets mee kan en zou willen steunen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 219,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.