Aankomst Sinterklaas Arnhem ook zonder subsidie | Geld inzamelen
 
 

Aankomst Sinterklaas Arnhem ook zonder subsidie

Help mee aan de aankomst van Sinterklaas in Arnhem, ook zonder subsidie Gem. Arnhem

Elk jaar wordt Sinterklaas weer hartelijk verwelkomd door heel veel kinderen, ouders, opa’s en oma’s bij de aankomst van de pakjesboot aan de Rijnkade in Arnhem en tijdens de tocht door de binnenstad.

Ook dit jaar willen en gaan we iets speciaals doen voor de kinderen in Arnhem maar helaas heeft de gemeente Arnhem en de PBA besloten om hun subsidie en sponsoring te beëindigen omdat we volgens hen ons niet voldoende hebben aangepast maar niets blijkt minder waar.
Omdat we dit feest toch door willen laten gaan is alle financiele hulp welkom om er een leuk kinderfeest van te maken want daar draait het nu eenmaal om..."Een feest voor onze kinderen".

Omdat we dit schitterende kinderfeest en oer-Nederlandse evenement, elk jaar weer verzorgd door de Stichting die Blide Incomst van Sinterniclaesz met de inzet van vele vrijwilligers, kunnen organiseren is natuurlijk ook geld nodig. 
 
Uw donatie wordt zeker goed besteed aan dit prachtige, traditionele feest voor alle kinderen. Zij zullen u dankbaar zijn voor uw bijdragen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

38 donaties
€ 975,00
Doel: € 7.000,00
13%