Aangepaste schoenen voor Nikki | Geld inzamelen
 
 

Aangepaste schoenen voor Nikki

Aangepaste schoenen

Onze dochter Nikki is geboren in 2009, prematuur en met diverse lichamelijke beperkingen. Na haar geboorte heeft ze een hersenbloeding gehad waardoor ze ook geestelijk beperkt is. 

Nikki is onder andere geboren met een behoorlijk been lengte verschil en haar linker voet heeft maar drie tenen. Ook is deze voet veel smaller en kleiner ten opzichte van haar rechter voet. Hierdoor kan ze geen normale schoenen dragen en draagt ze orthopedisch schoeisel. Deze aangepaste schoenen worden grotendeels vergoed door de zorgverzekering, echter is de gebruikerstermijn voor een paar schoenen voor een kind 9 maanden. Dit betekend dat ze dus maar 1 paar schoenen bezit en niets heeft om aan te trekken als de schoenen bijvoorbeeld nat zijn. Ook moet ze dus in alle weersomstandigheden dezelfde schoenen dragen, dit betekend hoge, zware, warme schoenen bij temperaturen die horen bij de tegenwoordige zomers in Nederland. Buiten dat dit niet fijn is is het voor een meisje van deze leeftijd heel vervelend dat ze geen hippe schoenen kan dragen onder een korte broek of jurkje. 

We kunnen zomer schoenen/sandalen laten maken voor haar, deze moeten dan zelf bekostigd worden en dan praat je over een bedrag tussen de € 1300 en € 1700 euro, daar komt de prijs van steunzolen nog bij.

Aangezien we meerdere extra kosten hebben, die niet vergoed worden, door de beperking van Nikki is dit heel veel geld voor ons. Daarom vragen wij hulp op deze manier.

Helpen jullie ons ? Onze dank is groot !Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.000,00
0% / 64 dagen te gaan

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.