Aangepaste bus

Aangepaste bus | Geld inzamelen
 
 
Aangepaste bus nodig voor onze dochter.

Hallo allemaal!!

Wij hebben een dochter met een chromosoom afwijking waarbij veel komt kijken 

Zo heeft zij een groei en ontwikkelingsachter stand  maar ook medische problemen.

Onze dochter is 3 jaar oud maar ontwikkeld op een leef6ijd van ongeveer 10 a 11 maanden.

Zo kan zij nog niet lopen bijvoorbeeld en heeft zij hier een hulpmiddel bij nodig. Ook heeft zij een aangepaste stoel omdat ze niet zelfstandig goed rechtop kan zitten. Dit is wel van noodzaak omdat zij long problemen heeft. Hier voor hebben wij veel afspraken in het ziekenhuis verschillende artsen kijken met ons mee. Ook heeft zij heel veel opnamens achter de rug.

Ook krijgt zij een aangepaste wandelwagen en uiteindelijk een rolstoel, om haar hier mee goed te kunnen vervoeren hebben wij een aangepaste bus nodig. 

De wmo vergoed alleen de zit plek voor haar maar meer niet de aanschaf van de bus plus de stoelen voor onze andere 3 kinderen moeten wij zelf bekostigen ook de bekleding enzovoort vandaar dat wij jullie hulp vragen!

De bus is voor onze dochter noodzakelijk ivm haar afwijking en medische problemen.

Zoals ik aangaf heeft zij longproblemen, maar ook heeft zij een pegsonde omdat wij niet zelfstandig goed eet/drinkt. Problemen met haar zicht en gehoor is ook aanwezig plus Hypoglicomie (te lage suikers) het zal voor haar lichamelijk fijn zijn als zij in de wandelwagen/rolstoel kan blijven zitten op het moment dat zij word vervoerd. 

 

Ik hoop dat wij samen met jullie het bedrag bij elkaar kunnen halen zodat wij voor haar een aangepaste bus kunnen aanvragen. 

Ik bedank jullie voor de hulp elke euro is er 1!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
10 donaties
€ 100,00
Doel: € 30.000,00
0%