Crowdfunding voor jezelf of een goed doel

Crowdfunding voor jezelf of een goed doel

Start gratis een doneeractie en begin met geld inzamelen

Download onze gratis app!

En ontvang een notificatie bij elke nieuwe donatie


 

Populaire inzamelingsacties

Ontdek meer


Jouw crowdfundactie begint hier!

Geld inzamelen voor jezelf, een ander of een goed doel


  Start een actie    Meer informatie

In het nieuws

Doneeractie: online geld inzamelen

Organiseer een Doneeractie: geld inzamelen via online crowdfunding. In 3 eenvoudige stappen, voor de buurt, de sportvereniging of een goed doel. Heel gemakkelijk en direct te starten. Maak je eigen crowdfunding-pagina aan, deel jouw actie via social media en ontvang online donaties.

Geld inzamelen was nog niet eerder zo gemakkelijk. Ontdek de acties die anderen hebben gestart en doe inspiratie op voor je eigen crowdfunding. Om een behandeling van een zieke mogelijk te maken of om ervoor te zorgen dat je de dieren een beter bestaan kunt bieden. Je hebt allerlei mogelijkheden voor een actie waarmee je zoveel mogelijk geld kunt ophalen.

Crowdfunding in 3 stappen

Benieuwd hoe het werkt? Je kunt in 3 eenvoudige stappen gebruik maken van crowdfunding:
 
  1. Start online je actie
  2. Deel je actie via social media
  3. Ontvang donaties
Wil je aan de hand van voorbeelden zien hoe het werkt? Ontdek de 3 stappen online, zodat je daar zelf meteen mee aan de slag kunt. Wij maken het je graag gemakkelijk om geld in te zamelen. Via een inzamelingsactie op basis van crowdfunding waarbij alle beetjes helpen en iedereen de mogelijkheid heeft om zijn of haar steentje bij te dragen. Doneeractie.nl biedt de makkelijkste manier om een actie te starten en geld in te zamelen.