9 jaar tegen slag

9 jaar tegen slag | Geld inzamelen
 
 

Goededag allemaal,

Leuk dat je even de tijd neemt hiervoor. Mijn naam is Sylvana en ik zoek steun voor mijn goede vriend Michael: ik ken hem nu al wat jaren en sta hem bij waar ik kan.

Michael is een jongeman van 28 jaar die al zijn hele leven aan het overleven is: na een hele lange weg heeft hij eindelijk zijn eigen plekje gevonden. Een plek waar hij nu eens tot zichzelf kan komen, rust kan gaan vinden en zijn toekomst op kan gaan bouwen.
 
Zijn afkomst en verleden zitten hem zijn hele leven al tegen, zelfs tot op de dag van vandaag. En ik begrijp waarom: hij komt uit een zeer afstandelijk gezin waar de ouders op beestachtige wijze hun kinderen opvoedden en is destijds door jeugdzorg letterlijk aan zijn lot overgelaten. Ik heb zelf de dossiers mogen lezen en schrok ervan wat ik onder ogen kreeg.

Ondanks alles is Michael op eigen instinct zijn leven gaan bewandelen. In mijn ogen doet hij altijd zijn best en helpt de medemens altijd, ook al heeft hij genoeg aan zijn eigen hoofd. Altijd hard gewerkt, schilder diploma gehaald, cursussen voor traumaverwerking gedaan en ga zo maar door. Het is hartverscheurend om te zien dat een jongeman, die graag wil en zijn best doet, telkens ongeluk en pech heeft en maar niet kan slagen. Hij heeft er altijd alles aangedaan om er nog iets van te maken maar wordt gekweld door de gedachte dat hij nooit een eerlijke kans heeft gehad en nooit heeft gekregen wat hij nodig had: een veilige stabiele plek, zoals voor velen doodgewoon is, maar waar ook hij zeker recht op had.

Gelukkig heeft hij nu, na 9 jaar vechten, eindelijk een huisje kunnen regelen. Michael had helemaal niks en na 9 jaar van hot naar her verdient hij nu wel leuk ingericht huis. Maar omdat hij werkt, willen gemeente en hulpinstanties hem echter helaas niet bijstaan in dit laatste stukje. Ik heb er geen woorden voor maar vraag wel uw hulp voor Michael: ik wil graag geld inzamelen om zijn nieuwe thuis gezellig te kunnen gaan inrichten. Hij verdient het 🤗❤️Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.