88WNE icm Stichting Casper

88WNE icm Stichting Casper | Geld inzamelen
 
 

In juni 2021 speelt het Nederlands Elftal het EK van 2021. Hiervoor is een campagne bedacht welke naam overduidelijk is, de winst van 1988 was niet genoeg.

Iedere voetballiefhebber herinnert zich het doelpunt van Marco van Basten in de finale. Hoe ontzettend mooi zou het zijn als we op een soortgelijke wijze het unieke onevenjaar 2021 winnend kunnen afsluiten.

Hiertoe hebben we een campgne bedacht: '88WNE

Enerzijds een nieuwe uiting van support aan het Nederlands Elftal maar dit keer met een goed doel. Je kan op iedere website shirtjes bestellen voor het Nederlands Elftal, veelal met als doel verrijking van de verkoper van het betreffende shirt. Wij willen dit anders doen. Wij willen de opbrengsten hiervan aanwenden voor stichting Casper. De stichting die baanbrekend onderzoek doet naar Alvleesklierkanker.

Wij hebben inmiddels een Nederlandse partij gevonden die hiertoe de shirtjes wil bedrukken varierend van mt XS tot en met XXL. Helaas, mede door Corona impact bij bedrijven lukt het ons niet om deze in grote getallen geleverd te krijgen zonder eerste aanbetaling. Alternatief is het bestellen in China, maar met alle respect, laten we de omzet in Nederland gunnen.

Wij hebben een startkapitaal nodig van circa € 5.000 om de bestelling te kunnen plaatsen.

De shirtjes zullen verkocht worden via Social Media en we verwachten hier een groot aantal shirts te verkopen. De prijs van de shirtjes wordt € 14,95 euro. HIervan gaat € 3,00 per verkocht shirt naar Stichting Casper.

Een ieder die een bijdrage doet voor de opstart van dit geheel zal een shirt met korting van 10% kunnen bestellen. We kunnen het niet "voor niets doen" want dan behalen we niet ons tweede streven, het steunen van stichting Casper. 

Help ons op weg met de opstart!

*Wanneer je gedoneerd hebt en de ondergrens bereikt is van € 5.000 kun je je bestelling (maat van het shirt) sturen naar info@88wne.nl

Indien de grens niet bereikt is zal het gedoneerde geld geschonken worden aan Stichting Casper. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 5.000,00
0%