7 Heuvelenloop voor SOS kinderdorpen | Geld inzamelen
 
 

7 Heuvelenloop voor SOS kinderdorpen

Sponsorloop 7 Heuvelen voor SOS kinderdorpen

Op 19 november loop ik de 7-Heuvelenloop in Nijmegen. Ik zet mijn loop in het teken van SOS-kinderdorpen.

Ik denk dat de meesten van ons wel doneren aan een goed doel. U kiest aan welke doelen u doneert op basis van uw waarden. Ik kies ervoor te doneren aan SOS-kinderdorpen omdat ik vind dat boven alles, kinderen een kans moeten hebben op een fijne jeugd en een goede toekomst.

Zelf doneer ik aan SOS-kinderdorpen sinds circa 3 jaar. Eerst maandelijks € 8,00, nu € 25,00 als 'persoonlijk sponsor', zie: https://www.soskinderdorpen.nl/sponsor-een-kind.

Hoe ik deze donatie opzet

  • Ik werf donateurs via mijn persoonlijke kringen, via LinkedIn en via mijn persoonlijke website.
  • De donatie die u maakt wordt door doneeractie.nl op de eerste werkdag van de maand uitbetaald op een aparte, persoonlijke rekening op mijn eigen naam, verminderd met 6% commissie voor dit platform (doneeractie.nl) en € 0,85 transactiekosten.
  • De transactiekosten van € 0,85 zal ik vanuit mijn eigen geld compenseren.
  • Iedere maand, binnen 3 dagen nadat ik de donaties heb ontvangen op mijn rekening, maak ik het geheel aan donaties dat ik heb ontvangen van de voorgaande maand, plus € 0,85 per donatie, over naar de bankrekening van SOS-kinderdorpen: NL90INGB0000002280.
  • Deze donatie-actie kent geen streefbedrag. Uw donatie is van harte welkom vanaf € 5,00.
  • Deze donatie-actie loopt af op 19 november, op de dag dat ik de 7-Heuvelenloop loop.

Vraag en antwoord

Wat is mijn persoonlijke motivatie? Ik hou van hardlopen, maar wil graag mijn individuele prestatie koppelen aan iets groters waar ik waarde aan hecht.

Hoe weet ik dat mijn donatie goed terecht komt? Uw donatie wordt volgens de opzet zoals hierboven beschreven overgedragen aan SOS-kinderdorpen. Ik werk full-time en verdien ruim voldoende om mijn eigen rekeningen te betalen. Ik sta ervoor open indien u een bewijs wenst te ontvangen van correcte overdracht van uw donatie.

Waarom zou ik doneren aan SOS-kinderdorpen? Mijn inziens gaat het welzijn van kinderen, waar dan ook ter wereld boven alles.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.