65 kg eigen kracht eraf des ondanks schildklier

65 kg eigen kracht eraf des ondanks schildklier | Geld inzamelen
 
 
Mens afgevallen eigen kracht zonder operatie

Op eigen kracht - 65 kg afgevallen zonder operatie met een langzame schildklier die vaak helemaal niet werkt na weer een antibiotica kuur

Van een meisje die elke dag in 't zwembad was, verslaafd was aan zwemmen mee deedt aan wedstrijden, vaak moest trainen. Opeens gestopt en toen begon de ellende van aankomen. Na jaren pas dat ze mij wouden geloven niet psychische was. Eindelijk ondekt nadat ik uit mijn plaat ging, dat 't me schildklier was. En vervolgens was ik toen al 162 kg. Toen was 't, hoe krijg ik 't eraf. Eerst schildklier medicijnen wat ingesteld moest worden, vervolgens al rolstoel, aangepast huis, door versleten gewrichten en zwaar hypermobiel ook heliomare geweest mijn lichaam kon niet meer. Spiermassa nog maar van 19% gezond is 38% tevens door schildklier zwaar b12 te kort onder de 50 en hoort tussen 300/800 te zitten. Zware Copd. Dus met al deze dingen, kun je nagaan hele strijd is geweest. Uiteindelijk ondekt dat mijn lichaam niet zoveel verbrand als een gezond persoon dus dan krijg je te maken met doorzetten en doorzetten. Vervolgens horen levens lang kousen nodig hebt, en toen stap gemaakt om van de aangepaste fiets vd wmo, echt nodig had maar mezelf schaamde niet op ging, omdat een buurman elke keer aangaf heb je der weer op der gekke fiets. Uiteindelijk tweede hands elektrische fiets aangeschaft en elke week buiten me eigen grenzen om steeds meer km gepakt. Daarna als een dood vogeltje liggen en kapot zijn. Maar uiteindelijk controle febaloog, en die stond versteld. Zo is 't jaren door gegaan, vallen opstaan weer keihard vallen en opstaan. En ben nog bezig met 't proces en wil er nog wat af en sterker worden voor me aandoeningen en voor 't overgebleven huid.

Maar het kost me een hoop geld, want ben van maat 58/60 naar 44 gegaan. En fietsen raken hierdoor ook sneller op dan de normale levensduur.

Ik zoek een sponsers die mij 't gunnen om een nieuwe fiets aan te kunnen schaffen zodat ik gezond kan blijven.en zo kan blijven. En ben bereid met reclame te fietsen en of reclame te maken voor een merk of je op de hoogte te houden. 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.