Geld inzamelen | 4 daagse masterclass investeren in vastgoed
 
 

4 daagse masterclass investeren in vastgoed

4 daagse masterclass investeren in vastgoed

Mijn doel/droom is om financieel vrij te worden door passieve inkomsten op te bouwen. Dit doe ik momenteel al als mede investeerder in 2 websites over beleggen en middels crowdfunding voor leningen aan bedrijven. Vastgoedbisvechter een veel betere manier om maandelijkse cashflow te genereren door huurinkomsten.

In deze masterclass leer je om goedkoper vastgoed aan te kopen, welk vastgoed intressant is en waar je op moet letten en hoe je vastgoed kunt verhuren. Zo kun je vastgoed ook samen kopen met andere investeerders.

Om hier mee te kunnen starten, zal ik ook kennis en ervaring om moeten doen. Om dit doel sneller te bereiken heb ik deze inzamelingsactie opgezet.

 

Uiteraard doe ik er zelf ook aan mee om dit doel te bereiken, echter lukt dit mij niet alleen als ik deze masterclass wil doen in oktober dit jaar. Daarom zoek ik mensen/investeerders die mij hierbij willen helpen.

Uiteindelijk wil ik ook andere mensen/investeerders laten zien hoe je financieel vrij kunt worden en waarom je dit zou moeten willen.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.


 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.910,00
0% / 14 dagen te gaan

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.