4 Daagse Maatjes Veendam

4 Daagse Maatjes Veendam | Geld inzamelen
 
 

De avond 4 daagse lopen is voor veel kinderen een hele happening en een hele leuke sportieve en feestelijke ervaring. Gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes 4 avonden lopen, waarbij het de laatste avond een groot feest is! Helaas zijn er steeds meer scholen en verenigingen die niet meer meelopen. Daarom starten wij in 2023 het initiatief 4 Daagse Maatjes Veendam, waarbij iedereen mee mag lopen (als je je maar aan de gedragsregels houdt). Alles rondom dit initiatief vind je op https://4daagsemaatjes.wordpress.com/ .

Het meelopen met de vierdaagse kost geld en helaas zijn er steeds meer kinderen die in armoede opgroeien. Wij vinden dat het niet zo kan zijn dat kinderen niet mee kunnen lopen, omdat er geen geld voor is! Daarom vonden wij het een goed idee om deze doneeractie op te zetten. (Want helaas kunnen wij het alleen ook niet voor alle kinderen gaan betalen.)

Met het geld dat we ophalen kunnen we het inschrijfgeld betalen voor kinderen die anders echt niet mee kunnen doen. Of misschien zijn er gezinnen die wel een deel van het inschrijfgeld kunnen voldoen, maar niet alles. Dankzij donaties kunnen wij er dan toch voor zorgen dat het inschrijfgeld volledig voldaan kan worden.

Daarnaast zorgen we met het geld voor iets te eten en te drinken in de pauzes en natuurlijk voor een kleine attentie op de laatste avond!

Wil jij een kind helpen om ook gezellig mee te lopen met de avond 4 daagse, ondanks dat daar thuis even geen geld voor is? Dan is een donatie natuurlijk heel erg welkom! Alle kleine beetje helpen...

Mocht er meer geld ingezameld worden dan dat er kinderen zijn die het inschrijfgeld niet kunnen betalen, dan is dat natuurlijk helemaal fantastisch! Ook dit geld zal helemaal ten goede komen aan de 4 Daagse Maatjes! Dit geld zullen we gebruiken voor een extra versnapering onderweg (bijvoorbeeld een ijsje als het heel warm is o.i.d.) en/of voor het aanschaffen van shirts/hesjes in komende jaren waardoor we als groep ook goed herkenbaar zijn.

*Om even een idee van de kosten te geven. De inschrijfkosten voor 2023 zijn nog niet bekend, maar voor nu houden wij de prijzen van 2022 nog even aan. Mochten deze verhoogd worden, dan moeten wij helaas het inschrijfgeld ook verhogen. Als een kind 4 avonden mee loopt, met op de laatste dag een medaille, dan zijn de kosten daarvoor € 8,00. Dit bedrag is inclusief € 6,00 inschrijfgeld voor de vierdaagse zelf en € 2,00 voor het verzorgen van de pauzes en een kleine attentie op de laatste avond.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.