't Bakhuis verplaatsen van buitenmuur

't Bakhuis verplaatsen van buitenmuur | Geld inzamelen
 
 

't Bakhuis heeft ons de afgelopen jaren in voorjaar, zomer en najaar veel ijspret gegeven. Wat een gezelligheid en gastvrijheid. Dagelijks geopend. Bij mooi weer zetten Albert en Sarita de deuren nog wat langer open. Prachtige ontmoetingen binnen en buiten. Helaas door corona wat meer op afstand maar toch nog voldoende om dorpsgenoten en toeristen in een ontspannen sfeer te zien en te spreken. Een plek die een verrijking voor Oostelbeers en de Beerzen is.

Helaas zijn er ook spanningen en wordt het Bakhuis door enkelen niet echt gesteund. Dit heeft er o.a. toe geleid dat een buiten muur die 80 centimeter op het erf van de buren staat moet worden afgebroken en verplaatst. Dit brengt grote aanpassingen en kosten met zich. Toch willen Albert en Sarita dit doen omdat zij graag ook in 2022 weer een ijssalon en ontmoetingsplek voor inwoners en toeristen willen zijn.

Wat zou het zonde zijn wanneer het Bakhuis door al het gebakkelei moet stoppen. Laten we met ons allen, als Beerzenaren en andere supporters ervoor zorgen dat het Bakhuis open blijft. Goed voor de onderlinge band in ons dorp maar ook voor de aantrekkelijkheid van ons dorp. Dat we nog vele inwoners en toeristen gastvrij mogen ontvangen en ontmoeten.

Inmiddels zijn de werkzamheden gestart. 't Bakhuis voldoet aan alle door de gemeente opgelegde regels. Albert en Sarita willen de deuren van het Bakhuis graag weer openenen in de eerste helft van 2022. Wat zou het prachtig zijn wanneer we dan weer kunnen genieten van een heerlijke coffee to go, een lekker ijsje en/of diverse streekproducten.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 20.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.