'FRITOBEME' dansschool

'FRITOBEME' dansschool | Geld inzamelen
 
 
Help mij mee om een dansschool te openen waar iedereen zichzelf mag en kan zijn !

Hallo beloved peepz,

Mijn naam is Feri Dissiz, 26 jaar oud en geboren in Den Haag. Graag wil ik één van mijn dromen verwezenlijken, namelijk : een eigen dansschool starten waar iedereen welkom is, maar dan ook echt iedereen die interesse heeft in dansen, ongeacht niveau.  

Ik heb afgelopen 6 jaar echt veel meegemaakt wat mij sterk heeft gemaakt, om het kort te houden:

  • vader + oma verloren
  • geen acceptatie van mijn geaardheid door broer en moeder, hierdoor geen contact meer met fam
  • een tijdje dakloos geraakt en op straat geleefd vanwege identiteitscrisis en te zware docent dansopleiding in Amsterdam (wereld vol concurrentie, roddels en schijnheiligheid; ik verdronk erin)
  • depressiviteit

Momenteel gaat het stukken beter, geen invloed van mensen die mij vertellen wat ik wel mag in het leven en niet mag...+ 2 parttime banen om financieel weer bovenop te komen. Het creatieve leven kan ik niet opgeven, creaties kriebelen altijd in mijn geest. En ik geloof dat er voor ieder in het leven een tweede kans bestaat. 

Zo werk ik hard aan me toekomst door o.a hard te werken en daarnaast werk ik mijn toekomstplannen uit. Alleen kan ik wel hulp gebruiken bij het openen van een dansschool waar geen competitie een belangrijke factor is, waar je niet wordt afgekeurd wegens maten, danstechniek, uiterlijk, afkomst, identiteit, geaardheid etc. ik wil juist mensen die niet durven te dansen, helpen om dansen niet te zien als een stressgevend gegeven. Op mijn dansschool wil ik juist mensen helpen die altijd al hebben willen dansen, maar nooit gedurft hebben, geen kans hadden om te dansen en dansen als een methode te kunnen gebruiken voor het omarmen van je persoonlijkheid.

Mijn plan is om een compacte ruimte te kopen (@ regio Haaglanden) en deze in te richten als danscentrum (bewegingscentrum). Zo wil ik ook de activiteiten het liefst op vrijwillige basis ( wat ik eerder deed @hangout070) aanbieden en dat is de reden ook waarom ik een ruimte wil kopen i.p.v. huren zodat ik niet elke maand zorgen hoef te maken over de huur van de ruimte en het dansen juist toegankelijk  kan maken voor ieder die daar interesse in heeft. En waarom ik ook een eigen dansschool wll openen, is de reden dat ik het juist zat ben om elke keer overal te horen dat ik geen dansopleiding heb afgerond. But i'm a free spirit, dance is my 2nd soul. Dit wordt vast een dure grap (denk sowieso over de 100.00 euro). 

Dance is for everyone! In mijn ogen danst ieder persoon al zonder dat door te hebben, every movement could be developed in to dance. 

Voeg me via facebook (rif thetop) toe om mijn dansjourney van de afgelopen jaren te bekijken of ik kan je altijd videomateriaal verzenden. Later volgt er ook een youtube link. 

Laten we dit project samen verwezenlijken. Ook jij bent welkom in de toekomst @FRITOBEME danscentrum! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 150.000,00
0%

Deze actie is gesloten.