'A positive day will give you a positive vibe'

'A positive day will give you a positive vibe' | Geld inzamelen
 
 
Inzamelactie voor vergeten kinderen bij De Hondsberg, Oisterwijk

De Nederlandse kinderen behoren tot een van de gelukkigste kinderen van de wereld. Echter is dit niet voor ieder kind zo. Wij willen ons inzetten voor de kinderen op De Hondsberg die in het weekend vaak niet naar huis gaan doordat ze door niemand opgehaald worden.

De Hondsberg is een observatiecentrum waar kinderen van 0-18 jaar verblijven. Zij observeren de kinderen waarvan het vermoeden bestaat dat ze een verstandelijke beperking hebben. Bij de kinderen is sprake van bijkomende complexe, vaak psychiatrische problematiek. Gemiddeld gezien verblijven zij hier een jaar. 

In het weekend mogen zij naar huis. Veel kinderen worden opgehaald of ontvangen bezoek. Er zijn ook kinderen die hun ouders niet meer zien en altijd op De Hondsberg zijn. Wij willen een onvergetelijke dag voor die kinderen organiseren en daarbij hebben wij jullie hulp nodig!

U helpt ons enorm door geld te storten voor onze actie. Zo kunnen wij, aan de hand van het opgehaalde bedrag, een leuke dag voor de kinderen van De Hondsberg organiseren. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
30 donaties
€ 260,00
Doel: € 300,00
86%

Deze actie is gesloten.