3 jaar oude Marly heeft kanker en wilt na Amerika | Geld inzamelen
 
 

3 jaar oude Marly heeft kanker en wilt na Amerika

Om geld in te zamelen voor de behandeling van Marly's neuroblastoom

Marly is 3 jaar en heeft een Neuroblaastoom stadium 4. (Zeldzame vorm van kinderkanker)

 

Als Marly dr behandelingen hier in Nederland goed doorstaat zou zij over ongeveer 8 maanden na Philadelphia(Amerika) mogen voor de imunnotherapie.. 

Behandelingen die momenteel nog niet in Nedrland gegeven worden.Ze krijgt dan medicijnen die ervoor zorgen dat de tumoren niet meer kunnen groeien en verspreiden. Andere medicijnen zoeken de tumorcellen op en vernietigen deze.De immuniteit van het lichaam wordt verhoogd in het beenmerg en in het bloed en de witte bloedcellen worden beter aangezet.

Tot slot wordt met andere medicjnen geprobeerd om de resterende Neuroblaastoomcellen om te veranderen in normale cellen zodat ze minder snel delen.

 

De totale combinatie van de bovenstaande medicijnen is een effectieve wijze om Neuronblastoom bij kinderen te bestrijden.

De antilichamen therapie in amerika heeft gezorgt voor revolutionaire resultaten bij Neuroblastoom. Deze therapie verhoogd de kansen met ruim 20% de overlevingskans met de behandelngen in Nederland in combinatie met die in amerika is 40%. De voorwaarden voor deze behandeling is dat het kind een zogeheten hoog risisco Neuroblastoom heeft. Dit is bij Marly het geval.

 

Voor deze behandelingen zou het gezin circa een half jaar in Amerika moet verblijven.

Voor de behandelingen de reis en het verblijf is geld nodig veel geld.... aangezien niks van dit vergoed wordt.om dit mogelijk te maken is het gezin volledig afhankelijk van donaties en giften.

Wij hopen het via deze weg te verwezenlijken.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

2 donaties
€ 20,00
Doel: € 100.000,00
0%