28 jaar en lymfe klier kanker help me aub | Geld inzamelen
 
 

28 jaar en lymfe klier kanker help me aub

Help me aan een gezonde leven

De ochtend van 24 september ging ik naar de huisarts omdat ik al een tijdje aan het hoesten en heel erg benauwd was, ik dacht dat ik een hoestdrankje ging halen en daarna door naar school zou gaan. Maar helaas kwam dat er niet van, sterker nog, ik kwam niet meer thuis. Met spoed reed ik in de ambulance naar het UMCG, een uur rijden. Niks werd ons verteld. Waarom zat ik in een ambulance? Waarom moest ik naar het UMCG? Waarom kon ik niet gewoon in het Tjongerschans in Heerenveen blijven? Helemaal niks. Mijn moeder, stiefvader en broer gingen met de auto naar het UMCG. Mijn moeder moest spullen voor mij ophalen van thuis, ik zou voor een tijdje niet meer thuiskomen.

Eenmaal aangekomen in het UMCG werd ik naar de afdeling M2 gebracht. Er hing een bordje met “Kinderoncologie” erop. Er gingen wat belletjes rinkelen, maar ik wilde niets in m’n hoofd halen totdat er een arts was geweest.
De afdeling stond op z’n kop, het was een chaos. Ik werd naar een isolatiekamer gebracht en nog nooit had ik zo veel artsen gezien. Iedereen stelde een hoop vragen, vaak dezelfde. Maar op een gegeven moment kon ik deze niet meer beantwoorden. Ik was zo benauwd, kreeg bijna geen lucht. Mijn moeder was inmiddels aangekomen in mijn kamer en er kwamen twee mensen binnen. Een longarts en een oncoloog. De oncoloog begon te praten en ze zei: “We denken dat we jouw probleem in mijn vakgebied moeten oplossen, je hebt lymfeklierkanker.”

 

Wie kan me helpen aan mijn vliegtickets zodat ik eraan geholpen kan worden moet ervoor naar een andere land toe.

 

Ik wil nog leven!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

2 donaties
€ 15,00
Doel: € 500,00
3%