Één wens, één doel het Prinses Maxima Centrum | Geld inzamelen
 
 

Één wens, één doel het Prinses Maxima Centrum

Nog steeds sterft in Nederland elke twee dagen een kind aan kanker...

Nog steeds sterft in Nederland elke twee dagen een kind aan kanker. Nog steeds genezen slechts drie van de vier kinderen. En nog steeds heeft de behandeling te veel negatieve gevolgen. Dat moet en kan veel beter. Daarom bundelen ouders en experts hun krachten in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

Het Prinses Máxima Centrum is volledig gespecialiseerd in kinderoncologie. Wij zijn maximaal gedreven om kinderen met kanker zo goed mogelijk te behandelen en genezen en negatieve gevolgen, nu en later, te voorkomen. Kinderen met kanker en hun ouders kunnen bij ons vertrouwen op de beste mensen, zorg, kennis en onderzoek. In een veilige omgeving die de ontwikkeling van het kind optimaal stimuleert. In ons centrum stellen de beste experts het kind, zijn ontwikkeling en gezin centraal. Leiden wij gedreven toptalenten op. En werken de slimste onderzoekers elke dag weer aan de verbetering van zorg en behandeling. Alleen zó kunnen wij ervoor zorgen dat in de toekomst minimaal negen van de tien kinderen op een zo goed mogelijke manier van kanker genezen.

Het Prinses Máxima centrum voor kinderoncologie wil ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.

Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie wordt gebouwd bij het UMC Utrecht en het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) op De Uithof in Utrecht. Een ideale locatie, omdat het Prinses Máxima Centrum hiermee zowel dichtbij een universitair kinderziekenhuis, het WKZ, als bij een kankercentrum voor volwassenen, het UMC Utrecht Cancer Center, staat. Bovendien is de locatie centraal gelegen en goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer.

https://www.prinsesmaximacentrum.nl 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.