Één laatste droom voor dit gezin

Één laatste droom voor dit gezin | Geld inzamelen
 
 
Laatste wens voor dit gezin

Deze foto heb ik enkele maanden geleden genomen. Een gezin zoals ieder ander, dat zou je denken.
Ze lachen, stralen en het geluk spat ervan af. Marco (32j) Ezra (33j) Davy (14j) Romy ( 8j). Een samen gesteld gezin wat bekroond werd met ayden (8 maanden ).

 

Helaas was er op deze foto al veel verdriet. Marco was herstellende van een operatie aan Darmkanker met uitzaaiingen naar de lever. Maar er was hoop. Door die hoop, was er vechtlust. Ezra ging door en door ondanks dat zij zelf ook met gezondheidsproblemen kampt. Marco ging door, wie wilt zijn kids nou niet zien opgroeien. De kinderen gingen door, school, vriendjes, begripvol en hulpvaardig.

Vanwege de ziekte en de zorg is er weinig geld. Marco zit in de ziekte wet. Ezra zorgt en houd het gezin daaiende en solliciteert op alles wat zij aan kan pakken. Maar zeg nu eerlijk, welk bedrijf wilt er op dit moment iemand indienst nemen die zelf overloopt van problemen. Waar moet Ezra de tijd vandaan halen, en wie zorgt er dan voor Marco en de kinderen?  Wat dus inhoud dat er weinig geld is. De rekeningen kunnen betaald worden, leuke dingen kunnen niet.

Enkele weken geleden is er bloed geprikt om naar waardes te kijken, deze waardes waren veel te hoog. Dit was geen goed teken.
Afgelopen maandag een scan.
Vandaag 13 juli 2017 de uitslag.

Marco zit vol kanker, uitzaaiingen op de longen, zijn lever zit vol met uitzaaiingen en zo ook de lymfeklieren.

Hoop is er niet meer.
Er word chemo aangeboden om marco zijn leven te rekken. Of dit ook daadwerkelijk zal gebeuren dat weet niemand. In het slechtste geval heeft Marco nog één jaar. In het meest positievere geval hooguit 2jaar hierna houd het op.

Alles wat nog overblijft zijn herinnerinen. Die herinnering moeten NU gemaakt worden. Kleine Ayden die moet nu van zijn vader genieten. Ik heb enkele keren Ezra horen zeggen dat zij zo graag op vakantie zou willen. Dit is iets wat nog nooit is gebeurd met zijn alle hun eerste keer. Alleen blijft dit bij een droom. Er is geen geld.
Ook vandaag gaf zij weer aan dit echt als een droom te zien en te willen gaan sparen.
Jullie zullen begrijpen dat er GEEN tijd is om te sparen.
Marco heeft geen tijd meer om te sparen.

Tenzij ik jullie, hoe brutaal ook vraag om mee te sparen.
Vanaf 5 euro kan je een donatie doen via deze site , eerder hadden we staat al is het maar 1 euro maar dat kan niet via deze site mijn excusses daarvoor

Ik gun hun deze vakantie uit het diepste van mijn hart.
Ik gun hun deze herinneringen
Ik gun hun eerste en LAATSTE keer met zijn alle op vakantie.

Het hoeft geen vakantie van duizende euro's te zijn, ik vraag jullie niet een rib uit je lijf te geven,ik vraag jullie iets te geven wat jullie kunnen missen en hiermee hun enige droom werkelijkheid te maken.

Mocht er meer op worden gehaald gaan zij dit uiteraard ook besteden aan leuke dingen doen met elkaar, zodat Ayden dalijk een boek vol fotos heeft met allemaal mooie momenten met papa ! 

Liefs Joni

 

 

Ezra kempen
03-10-2018

Wij hebben met elkaar 3 dagen in een luxe resort kunnen doorbrengen, helaas moesten wij met spoed terug omdat het ineens heel slecht ging met Marco. Op 26 augustus 2017 is hij thuis overleden. 

Wij willen jullie ontzettend bedanken, hij heeft ondanks dat het extreem kort was nog kunnen genieten met die kleine in het zwembad en hebben wij nog prachtige fotos kunnen maken. Helaas was een lange vakantie hem en ons niet meer gegunt !! 

Uit de grond van ons hart dank jullie wel ❤️


535 donaties
€ 8.825,00

Deze actie is gesloten.