Één droom, één wens, een baby, een kinderwens

Één droom, één wens, een baby, een kinderwens | Geld inzamelen
 
 
Een baby mogen krijgen is niet zo vanzelfsprekend

Deze crowdfunding is gestart speciaal voor Melanie en Justin.

Al meer dan 10 jaar is Melanie aan het proberen om een kindje te mogen krijgen. Helaas lukt dit niet op natuurlijke wijze.

Vanaf 2008 Is Melanie in het ziekenhuis een traject gestart.
Ze begon in het ikazia, een pilletje om de eisprong op te wekken moest lukken helaas na 5 rondes geen zwangerschap, vervolgens 19x ovulatie inductie met hormoonspuiten 4x zwanger helaas alle 4 uitgelopen op een miskraam, 5x iui in totaal 1x zwanger en met 12 weken klopte het hartje van de baby niet meer, dit werdt een curretage en miskraam 5 was een feit.

Als beroep deed Melanie de kinderopvang, tientallen kindertjes verzorgd en overal mee naartoe genomen met zoveel passie en liefde.

Haar zusje en vriendinnen om haar heen raakte zwanger en kregen gezinnen. Van leuke cadeaus tot aan feestjes. Melanie doet het allemaal en staat vooraan om te helpen.

Haar neefje en nichtje zijn haar alles en daar doen ze leuke dingen mee.
Op dit moment is Melanie fotografe en krijgt ze newborn baby’s voor haar lens.
Hoe knap is het dat je zo naar een baby verlangt en je zo voor andere mensen hun kinderen bezig bent.

Na een pauze van een jaar zijn ze onverwachts tegen de natuur in een aantal keer zwanger geweest, maar ook deze zwangerschappen werden een miskraam, toen zijn ze overgestapt naar het maasstad ziekenhuis en begonnen ze vol goede moet aan 5 nieuwe iui's 2x zwanger, maar ook weer 2x een miskraam, dus verder met een ivf behandeling, daar kwam helaas maar 1 terugplaatsing uit voort, Melanie was opnieuw zwanger maar ook dit ging met een paar weken mis.
In Nederland is ze uitbehandeld en nu zijn ze sinds 2018 op gedeeltelijke vergoeding naar Duitsland gegaan om daar een traject te starten. De hotels, reiskosten en medicijnen zijn op eigen kosten.

Ze mochten meteen starten met een ivf behandeling, uit deze ivf kwamen 11 goede eicellen, en tot nu 2 terugplaatsingen, van alle 2 de terugplaatsingen was Melanie zwanger, maar helaas gingen ook deze 2 zwangerschappen mis nu zijn er nog een aantal onderzoeken die gedaan kunnen worden, en is baarmoeder onderzoek hoog nodig. Hierdoor kunnen ze achterhalen waarom het prille kindje niet verder groeit en niet in de baarmoeder blijft zitten.

Dit onderzoek krijgen ze niet vergoed.
Deze kosten kunnen op lopen tot zeker 6000,-
Dit is als beide ZZP’ers en de andere kosten die ze al hebben niet haalbaar.

Iedereen die Melanie kent, gunt het hun zo. Telkens vol medeleven komen er reacties binnen.
Hoe mooi zou het zijn als we haar met zijn alle dit onderzoek kunnen geven.


Doneer naar wat je kunt missen, het is voor een goed doel. Een nieuw leven dat twee fantastische ouders zal krijgen💖

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
85 donaties
€ 1.596,00
Doel: € 6.000,00
26%

Deze actie is gesloten.