17.9 Celebrating LIVE

17.9 Celebrating LIVE | Geld inzamelen
 
 
In actie voor mijn moeder en de kleine Ishya Evana!

Op 17 september 2015, de dag van haar verjaardag, krijgt mijn moeder haar definitieve uitslag. Er was al maagkanker geconstateerd, maar nog niet of er uitzaaiingen waren. En die waren er gelukkig ook niet. Inmiddels heeft ze 3 chemo trajecten gehad en een operatie, waarbij ze 17 cm van haar maag hebben verwijderd.

In naam van de aller sterkste moeder op de wereld, wil op zondag 17 september, het event 17.9 Celebrating LIVE organiseren. Met dit jaarlijkse feest wil ik geld inzamelen voor individuen, die inspireren en raken. Zoals mijn moeder en Ishya Evana (cerebrale parese). De kleine Ishya kan niet zelfstandig staan, lopen of praten en heeft onder andere een aangepaste rolstoel nodig.

Tijdens 17.9 Celebrating LIVE kan er genoten worden van allerlei soorten muziek, eten en mensen. Ook wordt er een veiling gehouden en kan men stoere merchandise kopen. Via een Facebook Live Stream kan alles op de voet gevolgd worden. 

Deejays Corné van der Heijden (www.scepticalc.com) en Liza Brown (soundcloud.com/flylai) hebben al toegezegd. De zangeres Maruja Bogaard (facebook.com/Maruja.music) ook.

Om 17.9 Celebrating LIVE te kunnen verwezenlijken, heb ik uw steun en donatie hard nodig. Elke bijdrage is dan ook van harte welkom! 

Namens mijn moeder, Marieke Stegeman, Ishya Evana en mij, alvast hartelijk dank voor uw steun en donatie!

Like en deel onze pagina, want bij 50 likes geef ik een Star Wars USB Drive weg!

www.facebook.com/17.9CelebratingLIVEEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
16 donaties
€ 410,00

Deze actie is gesloten.