15th anniversary danceschool Natya Sudha | Geld inzamelen
 
 

15th anniversary danceschool Natya Sudha

Dansschool Natya Sudha bestaat inmiddels 15 jaar, Dit moet natuurlijk gevierd worden!

Momenteel zijn wij opzoek naar een ieder die ons kan ondersteunen. Wij zouden het op prijs stellen als u een (kleine) financiele bijdrage kunt en wilt leveren, zodat wij een mooie viering neer kunnen zetten. Uw sponsoring en steun zal ons enorm helpen om er een mooie dag van te maken!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

U vraagt zich hoogstwaarschijnlijk af, waarom zal ik uitgerekend deze dansschool willen helpen. Dit is een logische vraag, die wij graag willen beantwoorden.

Dansschool Natya Sudha is opgericht in 2003 door Bharata Natyam danseres Chrada Sheoratan. Natya (= Dans) Sudha (=zuiver) betekent letterlijk 'zuivere dans'. Bharata Natyam is een Indiase klassieke danskunst uit het Zuiden van India. 

Dansschool Natya Sudha is de enige dansschool in Nederland die leerlingen de gelegenheid geeft om een professionele opleiding te volgen. Dansschool Natya Sudha maakt daarbij gebruik van de modulebeschrijving van het Imperial Society Teachers Dancing (ISTD). Dit dient als bouwsteen voor het onderwijsdansprogramma van dansschool Natya Sudha. Zo komen er regelmatig gastdocenten uit India en Engeland. De examens worden afgenomen door een onafhankelijke examinator.
Video dansexamen 2016: https://www.youtube.com/watch?v=NbFhDWmMQeU 
Video gastdocenten: https://www.youtube.com/watch?v=nLx4QpQrqUA

Het doel van dansschool Natya Sudha is het optimaliseren van de Indiase danskunst en de expertise verder te ontwikkelen in Nederland. Vanuit innoverende inzichten wordt er voortdurend gekeken naar dansonderwijs en hierbij gestreefd om een steeds hoger niveau van excellentie in de dans te bereiken. Door deze onafhankelijke activiteiten hebben wij in de afgelopen veertien jaar op verschillende prestigieuze podia gestaan en zijn onze choreografieen uitgezonden op de nationale televisie. 
Video nationale televisie: https://www.youtube.com/watch?v=Z_P4Mes2QO8

Onze wortels strekken zich uit over drie continenten: van India naar Suriname en vervolgens gevestigd in Nederland. Als dansschool pogen wij de Indiase danskunst in stand te houden, door deze over te dragen aan de volgende generatie. 

Wij willen het vijftien jarig bestaan van dansschool Natya Sudha graag vieren op 11 maart 2018. Er zullen 50 leerlingen uit Utrecht en Amstelveen gaan dansen, begeleid door 5 muzikanten. Dit zal plaats vinden in theater de Hoge Woerd in De Meern (Utrecht). 
Video eindshow 2016: https://www.youtube.com/watch?v=lAGu_h21-rs

Momenteel zijn wij opzoek naar een ieder die ons kan ondersteunen. Wij zouden het op prijs stellen als u een (kleine) financiele bijdrage kunt en wilt leveren, zodat wij een mooie viering neer kunnen zetten. Uw sponsoring en steun zal ons enorm helpen om er een mooie dag van te maken! 

Indien u nog vragen heeft en/of meer wilt weten over de opbouw van de prijsopgave, kunt u mailen naar: [email protected]

Wij hopen dat deze unieke dansschool nog jaren voort mag bestaan. 

Bijvoorbaat dank ik u!

 

Met vriendelijke groet,

 

Dansschool Natya Sudha

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

20 donaties
€ 851,00
Doel: € 3.157,00
26%