150 dieren in nood. Help de dieren!

150 dieren in nood. Help de dieren! | Geld inzamelen
 
 
Dierenasiel Stichting Dierencentrum Friesland

(Lieve mensen, deel dit bericht)

150 dieren in nood. Help de dieren!
Dierenasiel; Stichting Dierencentrum Friesland. 

Wij zijn een stichting (welke volledig op vrijwilligers draait) die dieren in nood opvangt. Wij richten ons voornamelijk op honden maar vangen ook andere dieren in nood op. Jaarlijks vinden er ongeveer 275 honden via onze stichting een nieuw thuis.
Veelal zijn dit dieren die zijn afgestaan, mishandeld of verwaarloosd maar er mogen ook regelmatig kansarme honden uit het buitenland bij ons komen wonen totdat we de perfecte adoptant hebben gevonden.
Tevens hebben we een seniorenkamer waar oude en gehandicapte hondjes in een huiselijke omgeving mogen wonen totdat ze geadopteerd worden. Indien er geen adoptant komt mogen ze lekker bij ons blijven wonen.
Nu heeft onze stichting een heel groot probleem! Het pand waarin wij gevestigd zijn is niet ons eigendom en de eigenaar van het pand heeft betalingsproblemen waardoor de bank beslag heeft gelegd. Op 28 januari is de excecutieveilig gepland. Heel lang was er geen mogelijkheid dat de stichting het kon kopen maar sinds gisteravond is er eindelijk een overeenkomst getekend dat de stichting het mag kopen! Super goed nieuws! Maar nu het volgende probleem, de financiering.
Wij zijn een vrij arme stichting die welzijn van dieren boven geld stelt waardoor we geen eigen kapitaal hebben om zo’n dure aankoop te doen. Ook hebben we bij verschillende fondsen aan geklopt, dit helaas met weinig resultaat. We zijn echt afhankelijk van donaties van mensen die ons werk een warm hart toedragen!

We hebben eerdere acties gedaan en daarbij al een flink bedrag bij elkaar gekregen. We hebben nog 300.000 euro nodig.
We zijn super blij met donaties maar staan ook open voor geldelijke hulp op andere wijze. Alles om onze dieren te redden en om te voorkomen dat we allemaal op straat komen te staan!
De afgelopen maanden hebben we uiteraard geen dieren meer opgenomen. Dit om er zo voor te zorgen dat we zo weinig mogelijk dieren hebben die op straat komen te staan. Op dit moment hebben we in onze opvang: 53 honden (waarvan 38 op de locatie verblijven en 15 in gastgezinnen), 5 katten, 5 geiten, 2 schapen, 3 varkens, 2 konijnen, 5 ganzen, 30 eenden, 30 kippen , 3 papegaaien en een volière vol vogels.
We hopen dat ons levenswerk samen met jullie hulp kan blijven voortbestaan.

Zonder hulp staan binnenkort 150 dieren op straat.
Dieren met lichamelijke en geestelijke trauma’s hebben dan geen thuis meer. Vooral honden, maar ook katten, kippen, eenden, geiten en schapen, varkens, konijnen en vogels hebben bij de stichting een plek om tot rust te komen en te herstellen. Elk dier is welkom en wordt met liefde verzorgd. Sommige blijven maar voor de meesten wordt weer een gouden plek gevonden.

De stichting kan het niet alleen en vraagt daarom uw hulp om haar droom voor alle bewoners waar te kunnen maken.
Dierencentrum Friesland vraagt financiële steun. De stichting laat geen enkel dier in de kou staan en hoopt daarbij op uw hulp!

https://getfunded.nl/campagne/12948-150-dieren-dreigen-dakloos-te-worden
www.stichtingdierencentrumFriesland.nl
https://stichtingdierencentrumfriesland.nl/noodplan/
https://www.facebook.com/dierencentrumfriesland/
https://www.facebook.com/groups/1223879351279454
https://tikkie.me/pay/34nhl1aa80foupeg06no
NL79TRIO0338434720 tnv Stichting dierencentrum Friesland o.v.v. noodplan

HELP 150 dieren • DONEER • DEEL het bericht. !

Samen redden we stichting dierencentrum Friesland en 150 dieren !!!

CONTACTGEGEVENS;

Stichting Dierencentrum Friesland
Folgersterlaan 92
9222 LK Drachtstercompagnie

info@stichtingdierencentrumfriesland.nl
06-45027522

KVK 66591260
RSIN 856622217
NL79TRIO033843472Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 50.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.